Тийнейджър, който мистериозно изчезна преди 16 години тази седмица, докато

...
Тийнейджър, който мистериозно изчезна преди 16 години тази седмица, докато
Коментари Харесай

Смразяващи последни две думи на тийнейджър, който изчезна, докато разговаряше с родителите си след автомобилна катастрофа

Тийнейджър, който мистериозно изчезна преди 16 години тази седмица, до момента в който разговаряше по телефона с родителите си, откакто катастрофира с колата си, към момента не е открит.

Брандън Суонсън беше на открито с другари на 13 май 2008 година, празнувайки края на образователната година с другари от Минесота Западна общественост и механически лицей. 19-годишният юноша е участвал на няколко събирания, едното в Линд, покрай дома му в Маршал, Минесота, по-късно в Канби, почти на 35 благи от вкъщи.

В ранните часове на 14 май, младеж реши да се прибере с колата, пътешестване, което беше правил безчет пъти преди този момент, защото това беше естественото му пътешестване до колежа. Този път обаче Брандън нямаше да приключи пътуването.

Избирайки да кара през селски аграрни пътища, вместо да поеме по автомагистрала 68 на щата Минесота, Брандън скоро се оказа в усложнение, когато колата му излезе от пътя и увисна горе в канавка. Малко преди 2 сутринта студентът се обадил на родителите си, Брайън и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР