След скандалното си участие в предаването Референдум по БНТ през

...
След скандалното си участие в предаването Референдум по БНТ през
Коментари Харесай

Сидеров не се отказва, иска да участва в Панорама тази вечер

След скандалното си присъединяване в предаването " Референдум " по Българска национална телевизия през седмицата, водачът на Атака Волен Сидеров държи да продължи изявите си в националната телевизия. Той е  е изпратил писмо до ЦИК, с което упорства комисията да задължи Българска национална телевизия да го допусне до присъединяване в предаването „ Панорама “ довечера, съобщи БНР.

Поводът за настояването на Сидеров е уведомително писмо, получено през вчерашния ден в партийната централа от Българска национална телевизия, в което написа да бъде изпратен различен участник за предаването довечера.

След скандалните изяви на Сидеров в " Референдум " генералният шеф на Българска национална телевизия Емил Кошлуков разпореди водачът на " Атака " да не бъде канен в Националната телевизия.

С писмото си до ЦИК Сидеров упорства да взе участие в предаването и Българска национална телевизия да съблюдава законовите сделки.

От „ Атака “ са изпратили и писмо до Съвет за електронни медии, в което желаят Българска национална телевизия да даде целия запис от предаването „ Референдум “, с цел да може да го употребява в съда, както и медийният регулатор да направи инспекция на Националната телевизия.

 

Вчера представителят на ЦИК Александър Андреев съобщи, че водачът на Атака Волен Сидеров ще бъде санкциониран за нарушение на положителните нрави и накърняване достолепието и достойнството на претенденти по време на предаването „ Референдум “. Глобата е сред 2 000 и 5 000 лв..
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР