След пет години ще си управлявам партията, ако сме живи

...
След пет години ще си управлявам партията, ако сме живи
Коментари Харесай

Борисов обяви какви са плановете му за след 5 години и вижда ли се като президент

След пет години ще си ръководя партията, в случай че сме живи и здрави, само че единствено Господ разполага. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов в отговор на въпрос къде се виждате след пет години, представен от Dir.bg.
Министър-председателят отхвърли да има искания към поста президент. Планът му е да си изкара мандата.
" Да си изкарам мандата. Ако питате непосредствено президентската институция в никакъв случай не ме е интересувала ", сподели министър председателят. Министър-председателят разясни, че с Волен Сидеров, Валери Симеонов и Красимир Каракачанов има прелестен разговор.
Най-важният му урок от опита му до тук в политиката към този момент 17 години е да си мериш приказките.
Запитан дали са изпушили лулата на мира с президента Румен Радев, Борисов съобщи, че на съвещанието на КСНС е споделил на президента очи в очи каквото има. " Аз съм споделил на КСНС това, което имаше да споделям в очите, че се усещам афектиран и в това време почитам институцията ".
Премиерът дефинира разиграло се към договорката с ЧЕЗ като един огромен балон. Според него Българска социалистическа партия хейтят всичко, което вършат ръководещите. Но както и да е това е тяхна работа.
По случая " Скрипал " стана ясно, че никой не е имал нищо срещу българската позиция. " За наслада към този момент съм си извоювал позиция с мен да беседват, а не да ме осъждат ", сподели Борисов. Той акцентира, че целите му във външната политика постоянно са били Европейски Съюз и НАТО, държи канала на връзка с Реджеп Таип Ердоган, а с президента на Русия е в доста добър, работен, изпълнен с доверие контакт.
" Той знае, че първо виждам България, второ Европейски Съюз и тогава всичко, което можем да създадем с Русия го вършим ", сподели Борисов.
Той разяснява още казусът с кмета на " Младост ", какво му е отношението към парите, какво е научил от Тодор Живков и царя, поучава ли го някой при вземането на сложните решения.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР