След няколко сериозни кризи във връзката на Биляна Дол и

...
След няколко сериозни кризи във връзката на Биляна Дол и
Коментари Харесай

Биляна спипала Валери Божинов на калъп с 18-годишна - slava.bg

След няколко съществени рецесии във връзката на Биляна Дол и Валери Божинов, в края на предходната година сръбкинята дефинитивно сподели „ сбогом” на шавливия футболист.

Запознати издават, че 44-годишната брюнетка била доста афектирана на Божигол поради несекващите му изневери. Въпреки че пробвала да даде втори късмет на любовта им, огорчението взело връх и разлъката не закъсняла.

Според източник на „ Уикенд”, Биляна хванала Валери да й изневерява с 18-годишна ученичка. Момичето изглеждало много по-голямо и се обличало прекомерно предизвикателно. Вместо да учи, тя работела като хостеса в столично заведение, което било постоянно посещавано от футболиста.

Въпреки клетвите, че няма съществени връзки със старлетката, Биляна разкрила неоспорими доказателства, че Валери постоянно се среща с нея. Злите езици даже съскат, че откакто прихванала чатове на Божинов с младата си съперница, сръбкинята скрито го проследила и ги заловила надали не на шаблон в столичен хотел. Последвала грозна сцена и Валери бил зачеркнат дефинитивно.

За да го не помни, Биляна почнала да излиза с други и дори към този момент имала нов мъж, настояват хора от обкръжението й. Актуалната й тръпка е състоятелен господин от Белград на възраст към 40-те, само че Дол към момента не разкривала подорбности околко самоличността му.

Тъй като връзката им е напълно в начален стадий, тя предпочитала да го държи надалеч от любопитните погледи. Все отново сръбкинята не пропуща опция да нервира някогашния с хапливи мнения. „ Няма значение кой те наранява. Има значение кой те кара да се усмихваш отново”, написа Биляна в обществената мрежа и загатна, че любовното благополучие отново я е връхлетяло. По всяка възможност думите й са отправени към Валери.

В разгара на предишното лято Божинов и Дол се разделиха, откакто тя разкрила пикантни известия в телефона му. „ Аз се пробвах да бъда най-хубавата партньорка и дадох най-хубавото от себе си, с цел да потръгнат връзките ни. Бях до него, когато падаше и когато се опитваше да се върне на върха, само че явно това не беше задоволително и неговите нагони бяха по-силни. Не съм преставала да го обичам, само че болните му инстинкти и нуждата да ги задоволи ме нараниха като жена”, призна Биляна малко след ралъката.

В продължение на няколко седмици тя даже не желала да чува за Божинов, само че лека-полека той още веднъж се домогнал до нея. В началото сръбкинята се правела на студена и не му отвърщала, но защото още имала усеща към футболиста, най-после поддала на офанзивата му. Тогава той присъединил в деяние всевъзможни манипулативни тактики – дарове, обещания за вечена честност и любовни обети. Валери даже обществено се разкая пред почитателите си в Инстаграм. „ Загубих огромната си обич...”, ожали се той с вярата да измоли амнистия от Дол.

Запознати издават, че някогашната му брачна половинка Николета също съдействала, с цел да оправи връзките си с Биляна. Силиконовите хубавици от дълго време са приятелки и провели диалог по женски, в който Лозанова убедила сръбкинята да даде още един късмет на изгонения Божинов. В последна сметка те в действителност се събраха, но идилията им не продължи дълго. Доказано е, че счупените връзки мъчно съумяват да се закрепят още веднъж, а двойката Биляна-Валери единствено удостовери това предписание.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР