Ситите жители, живеещи в близост до живописна крайбрежна ивица, казват,

...
Ситите жители, живеещи в близост до живописна крайбрежна ивица, казват,
Коментари Харесай

Разгневени местни жители призовават да бъдат таксувани кемперите за спиране на крайбрежния „лагер за настанници“

Ситите поданици, живеещи наоколо до живописна крайбрежна линия, споделят, че притежателите на кемперите би трябвало да бъдат таксувани, с цел да не се трансформира регионът в „ лагер за настанници “.

Местните поданици, живеещи покрай Shingle Bank на остров Шепи в Кент, споделят, че доста притежатели на мобилни къщи на практика живеят на брега на морето и го унищожават, като уринират на плажа. Собствениците на кемпери обаче настояват, че не предизвикват щета и способстват за локалната общественост, като посещават.

Shingle Bank, на границата на Sheerness и Minster, е известно място за посетителите на остров Шепи. Живописният плаж също притегля доста каравани и кемпери, които сега не се таксуват за паркиране, само че не би трябвало да остават за нощувка. Но локалната жителка Трейси Джаксън счита, че хората, които употребяват паркинга, би трябвало да заплащат.

Тя показва таксите, въведени през март, с цел да възпрат снадки престой на безплатния преди този момент паркинг Ship on Shore, малко под 500 метра надолу по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР