Любителите на звездите, които все още не са имали шанс

...
Любителите на звездите, които все още не са имали шанс
Коментари Харесай

Северно сияние Неделя: Точното време, когато наблюдателите на звезди в Обединеното кралство все още имат шанс да видят Aurora Borealis

Любителите на звездите, които към момента не са имали късмет да видят сами Северното зарево, може да имат още един късмет довечера – стига да не е облачно.

Милиони хора в Обединеното кралство до момента са се наслаждавали на величието на полярното зарево с помощта на продължаващата геомагнитна стихия, бомбардираща Земята с изхвърляне на коронарна маса. Мнозина не можаха да се сдържат, с изключение на да споделят фотосите си онлайн в петък вечер, до момента в който вторичният пик даде още един късмет на хората в нацията нощес. За тези, които до момента са пропуснали, има късмет хората да го видят и довечера.

Управляван от Ланкастърския университет AuroraWatch UK споделя, че най-хубавото време да излезете на открито и да погледнете на север е сред 20:00 и 22:00 довечера, както и от среднощ до 6:00 сутринта в понеделник сутринта.

Водещият Лиъм Дътън се съгласи в обява на X, преди, през днешния ден са евентуални повече геомагнитни стихии. Той сподели: „ Най-новата галактическа прогноза на NOAA (Национална администрация...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР