След като загуби битката с австралийските власти сръбският тенисист Новак

...
След като загуби битката с австралийските власти сръбският тенисист Новак
Коментари Харесай

Ваканцията на Ноле в Черна гора – ето как се забавлява и пя сърбинът

След като загуби борбата с австралийските управляващи сръбският тенисист Новак Джокович бе на къса почивка в Черна гора, с цел да отпочине за продължението на сезона, а в Будва го оповестиха за почетен жител.

Новак Ђоковић почасни грађанин Будве ❤️ pic.twitter.com/emBIakF0AL
— Бобан ꒌ (@bobanzvezdas) January 28, 2022

Джокович не се бои от КОВИД, взе причестяване от една лъжица дружно със стотици вярващи (ВИДЕО)
Новак Джокович, който сега се намира в Сърбия, бе забелязан на литургия в Белград дружно с още няколкостотин вярващи. Той одобри причаст...
Прочети повече
След приема в града Джокович бе на вечеря, където се забавлява в ритъма на спорна ария, която косоварите няма изключително да харесат, написа хърватското издание Dnevnik.hr. Джокович изпя песента " Видовдан " и видеото мигновено се озова в обществените мрежи.

Същата ария Джокович изпя и когато Сърбия завоюва Купата на АТР, напомня хърватският всекидневник. Тогава посланикът на Косово в България Едон Цана назова Джокович „ първичен “ и „ минимум обичан първенец в историята “, напомня още изданието.

Джокович разгласи, че ще продължи сезона на ATP шампионата в Дубай в средата на идващия месец. Там за първи път ще стане ясно по какъв начин събитията от Австралия са се отразили на играта му.

Ноле
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР