След като скандалните мемоари на принц Хари Spare се появиха

...
След като скандалните мемоари на принц Хари Spare се появиха
Коментари Харесай

Принц Хари и Меган Маркъл не бяха поканени на важно събитие в Лос Анджелис

След като скандалните записки на принц Хари " Spare " се появиха на бял свят, той и Меган Маркъл, наподобява, стопираха да бъдат канени на всемирски събития, пише Daily Mail.

Хари и Меган не бяха на чаеното празненство на BAFTA All-Star в Лос Анджелис. Освен това вътрешен човек сподели, че ръководителите считат, че „ това би било ужасна концепция “. На празненството, наред с други, имаше звезди като Кейт Бланшет и Кейт Хъдсън.

" Принц Хари атакува кралското семейство в своята книга и поредност от изявленията. И на американския екип беше напомнено, че неговият брат, принц Уилям, е президент на BAFTA. Следователно постилането на аления килим за Хари и Меган би било като взривяване на нуклеарна бомба. Това е неразрешено ", сподели вътрешен човек.

Чаеното празненство BAFTA е „ основното събитие “ в Лос Анджелис. Според формалния уеб страница той кани разнообразни " номинирани, състезатели и посетители на неповторимо елегантно събиране ".

Партито има дълга традиция да признава най-хубавите гении в киното и е извънредно известно измежду номинираните, които търсят отдих от забързания и придирчив сезон на премиите.

Въпреки това, по-рано PR експерти предвидиха, че разкритията на принц Хари, изключително тези, свързани с дивите му празненства в младостта му, несъмнено, ще привлекат читатели, само че няма да имат най-хубави последствия. Особено за Меган Маркъл, която напряко съобщи, че може да стартира политическа кариера. Сега, откакто брачният партньор й призна, че взема опиати, бъдещата й политическа кариера е застрашена.

Но в записките имаше и трогателни моменти. Например, Хари си спомни по какъв начин по време на сесия с психолог ароматът на парфюма на принцеса Даяна помогнал да разсъни мемоари за нея.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР