След като се нареди в каталога на водещия световен разпространител

...
След като се нареди в каталога на водещия световен разпространител
Коментари Харесай

Предаването Без багаж се завръща в ефир

След като се подреди в каталога на водещия международен пропагандатор на документалистика - TVF International, паралелно с стратегиите на най-популярните телевизионни канали в света, една от най-успешните документални поредици за пътешествия - „ Без багаж “, може да се похвали и с нов дом у нас. От 27.02.22 година сниманите в реалити жанр 30-минутни епизоди ще се излъчват всяка неделя от 13:30 часа по bTV.

В момента, другите сезони на формата се излъчват, дублирани на няколко езика по най-гледаните малките екрани в Испания, Бразилия, Гърция, Естония, Словакия, Унгария, Китай, Виетнам, Тайланд, Южна Корея, Бруней и други. „ Без багаж “ стартира като автентичен формат през 2006 година

Тогава планът е самобитно реалити за пътешествия и игра, която изпраща над 400 фенове по света. Още с първите си епизоди, поредицата става обичана на феновете от всички възрасти. Има осъществени сезони в десетки страни от Африка, Азия, Европа, Латинска Америка и острови, разпилени из всички океани на планетата. Сериите са завладяващи, същински занимателни и в същото време просветителни, разказващи за непознати кътчета от планетата, култури на далечни нации, природа и див живот, история и митове, завършения, сантиментални и първокласни пътешествия.

Продуцентът и създател на поредицата Биляна Траянова дава обещание с новия сезон да води феновете на bTV в дъждовните гори на Африка за среща с планинските горили. Всички пред екрана ще се гмурнат дружно с триметрови акули край малдивските рифове, ще се изкачат по стръмни скали, с цел да видят едни от най-великолепните скални църкви на Тигрей.

В предаването ще има още доста изненади, които неразделно следват поредицата към този момент 16 години. Новият сезон на „ Без багаж “ ще се излъчва премиерно по bTV от 27 февруари – всяка неделя от 13:30 часа. След това ще поеме по необятния ефирен свят, където към този момент се трансформира в обичана поредност и на чуждоезичната аудитория.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР