След като Пауло Коста разкъса бицепса си и стана ясно,

...
След като Пауло Коста разкъса бицепса си и стана ясно,
Коментари Харесай

Йоел Ромеро: Адесаня се отказа от двубой срещу мен


След като Пауло Коста раздра бицепса си и стана ясно, че се нуждае от интервенция, почитателите се чудеха какво следва за Израел Адесаня. Няма ясни кандидати, които да се възползват от обстановката. Йоел Ромеро, обаче, който има две следващи загуби (от Робърт Уитакър и Пауло Коста), изиска да се бие против Адесаня.

Кубинския олимпиец употребява Instagram, с цел да се обърне към почитателите и да разясни, че Адесаня се е отказал от евентуалната борба с него.
View this post on Instagram
@stylebender you calling me out and now you putting excuses to back out? What happen, you heard I send people to the hospital after my fights? Don’t back out now...#seeyousoonboi #soldierofgod

A post shared by Yoel Romero (@yoelromeromma) on Nov 5, 2019 at 6:25pm PST
Въпреки че Ромеро не е печелил от февруари 2018 година, той към момента е считан за един от най-опасните бойци в междинната дивизия на UFC. Уменията му по битка могат да съставляват съществено предизвикателство за Адесаня, само че пердах сред тях може и да не се случи, в случай че 42-годишния играч не завоюва победа от топ кандидат в категорията.

Междувременно Адесаня победи посредством TKO Робърт Уиткакър и отмъкна купата в междинната категория по време на UFC 243. 30-годишният войник има 18 победи и 0 загуби, а 7 от тях са в Октагона на най-голямата ММА организация в света. Новата звезда на UFC има победи над спортисти като Келвин Гастелъм, Андерсън Силва, Дерек Брънсън, и Брад Таварес.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР