След като от два дни цял Холивуд запя класиката на

...
След като от два дни цял Холивуд запя класиката на
Коментари Харесай

И българските звезди запяха Imagine - slava.bg

След като от два дни цялостен Холивуд запя класиката на Джон Ленън Imagine в Инстаграм, и най-известните български артисти не закъсняха и се включиха в самодейността.

Идеята е на актрисата от „ Жената-чудо “ Гал Гадот, която първа разгласява своя версия на химна, в която запява началото и провокира сътрудници да продължат със идващите строфи. Така към нея се причислиха Натали Портман и Марк Ръфало, Уил Феръл, Ейми Адамс, Кристен Уиг, Сия и Кара Делевин.

По същият метод Орлин Павлов запя Imagine и провокира Мария Илиева, която на собствен ред хвърли ръкавицата на Любо Киров, той на Влади Ампов-Графа, който трансферира топката на Белослава, а тя на Прея. В крана сметка, съединени техните видеа в Инстаграм ще образуват цялата ария.

Идеята е следващата самодейност за покачване на духа до момента в който милиони хора са под карантина, поради пандемията от ковид. Инициаторката Гадот съобщи, че е избрала песента поради нейното „ мощно и ясно “ обръщение за единение, „ нужно по време на пандемията от ковид “.

Актрисата показа, че е била въодушевена от клип на италианец, който свирил песента на тромпет на балкона си пред свои съседи. Тя написа в Инстаграм: „ Колкото по-рано всички останем у дома и се предпазим от болест с този вирус, толкоз по-скоро можем да се върнем към живота си, без да губим други животи “.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР