След като обиколи България с музикалния спектакъл, актьорът поема на

...
След като обиколи България с музикалния спектакъл, актьорът поема на
Коментари Харесай

Виктор Калев емигрира в Щатите - посрещат го с питка и мед

След като обиколи България с музикалния театър, артистът поема на турне зад океана, написа ПИК. Първата му спирка ще бъде Чикаго на 4 март, а билетите от 20 до 55 $ към този момент са на привършване. Предстои уредниците да разгласят всички дати и градове, в които до края на март Калев ще гастролира.

Турнето е първо независимо за Виктор, чиято кариера потръгна след бягството му от " Шоуто на Слави ". Преди шест години той бе в Америка, само че дружно с някогашните си сътрудници Краси Радков, Мариан Бачев и Борис Солтарийски от " Ку-Ку Бенд ".

С " Грамофонът " Калев провокира невъобразим възторг в България, като представленията се разпродават за нула време и билети няма за месеци напред. Спектакълът е странствуване през живота на самия Виктор, заредено с носталгия, комизъм и обич. Една от историите, които описват с авторката на текста Ваня Щерева, е от детството на артиста за баба му, която обичала да изяжда филиите с лютеница на децата пред блока.

" Прекрасно е, че идват освен фолк певици, само че и звезди от театъра, киното и малкия екран. Чакаме с неспокойствие Виктор, с цел да се докоснем до гения му. Не сме се прибирали от 10 години в България, само че не сме не запомнили традициите и ще го посрещнем с питка с мед ", заканиха се нашенци от Чикаго.
Виктор Калев е именуван артиста със 100 лица, защото имитира разнообразни облици като обществено състояние, държания и пол, няма облик, в който да не може да се превъплати. Най-добрите му превъплъщения несъмнено са президентите Петър Стоянов и Росен Плевнелиев, футболиста Благо Георгиев, Цар Симеон, Лили Иванова и Силвия Кацарова.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР