Дебора Михайлова успя да се възстанови след нещастието, което преживя

...
Дебора Михайлова успя да се възстанови след нещастието, което преживя
Коментари Харесай

Дебора Михайлова се показа като абитуриентка

Дебора Михайлова съумя да се възвърне след нещастието, което претърпя и през днешния ден е абитуриентка.Старозагорката, чиято орис разчувства цялата страна навърши 18 годни  и сполучливо се дипломира в междинното учебно заведение.

Малко  преди абитуриентския си бал красивата двойка разгласява фотоси с тоалета, с който ще участва на завършването на междинното си обучение.

От фотосите се разбра, че Деби си е избрала тоалет в розово, елегантни високи обувки в цвета на роклята и си е поставила огърлица от блестящи перли на врата.

Госпожица Михайлова показа с почитателите си пост в обществената мрежа от последния си ден в училище  написа: ”Днес изживях най-емоционалния си ден в школото, за последно прекрачих прага на учебно заведение и чух звънеца, само че в едно съм сигурна, че  от тук нататък ми следва всичко най-хубаво! Предишните пет години бяха доста прочувствени, имаше смях, нерви и не малко сълзи само че съм признателна, че имах шанс да попадна в този страховит клас! ”, разчувствана показа мислите си Дебора Михайлова.

Няма потребност да ви обясняваме от каква мощна вълна на поздравления и лайкове бе засипана абитуриентката в профила си в Инстаграм от многочислените си почитатели и почитатели.

Автор:Инстаграм

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР