След като автобиографията на Мария Шарапова вече е в продажба,

...
След като автобиографията на Мария Шарапова вече е в продажба,
Коментари Харесай

Шарапова разкрива как Гришо я е свалял

След като автобиографията на Мария Шарапова към този момент е в продажба, от ден на ден любопитни неща от нея излизат нескрито. Такъв е казусът и с частта от нея, в която рускинята приказва за връзката си с Григор Димитров, оповестява Gong.bg. В интернет се появи цялостният роман на рускинята за любовта сред двамата.

През октомври 2012 година той изискал номера от сътрудника й, само че тя дала мейла си. След няколко разменени имейли Григор изискал номера й. Шарапова дала кода за месинджъра на Блекберито си, а по-късно и телефонния си номер.

Съобщенията се трансформирали в телефонни диалози, след това и във видео диалози. Преди шампионат в Париж в зала Гришо отишъл за квалификациите.

" Всичко беше от разстояние, до момента в който една вечер той не се появи на вратата ми с червени рози и голям плюшен мечок ", споделя Мария Шарапова... и в идващите няколко седмици прекарали доста време дружно.

" След дни той ме попита дали бих станала негова другарка. Хвана ме неподготвена. Не бях подготвена за нищо такова. Той сподели, че ще чака до момента в който съм подготвена ", спомня си Шарапова. Седмиците станали месеци и нищо не можело да ги спре, споделя тя.

Шарапова се връща към спомените и за раздялата им една вечер, която двамата прекарали дружно преди Уимбълдън през 2015 година

" Той извади книга, която Уимбълдън приготвя за предходните шампионати. Тихо разлисти страниците на книгата, до момента в който откри моя фотография в неговата ложа, гледайки неговия мач. Той ме погледна печален, мисля, че имаше сълзи в очите му. " Видя ли това? Това значи всичко за мен. Да те видя в моята ложа до майка ми ", споделил й Григор.

Рускинята твърди още, че тя е поставила завършек на връзката сред двамата.

" Тогава, в този миг, прочувственото привличане, с което се борих, стигна до своя край. Знаех, както и той, че не мога да бъда този човек в този миг от моя живот. Трябваше да се концентрирам, да се приготвям за моите лични мачове, моите лични триумфи и загуби, на най-голямата сцена в кариерата ми ", споделя още Маша в биографичната си книга.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР