След грандиозния успех на българина в Лондон все по-упорито се

...
След грандиозния успех на българина в Лондон все по-упорито се
Коментари Харесай

Гришо и Никол пред сватба

След грандиозния триумф на българина в Лондон все по-упорито се заприказва, че той и Никол възнамеряват да се вземат публично. За това загатват и дейностите на Григор след триумфа му над Давид Гофен, когато назова приятелката си част от фамилията.

„ Благодарности към моя щаб, те са невероятни! Благодарности към мама и баща. И благодаря на моята другарка Никол! Тя не бе в залата, само че играе доста значима роля”, разгласи тенисистът.

„ Никол се крие някъде. Тя изигра доста значима роля за всичко, което се случва. Заслужава малко самопризнание. Тя е удивителна”, отдаде й заслуженото Димитров.

По-късно той бе безапелационен, че връзките му с певицата са по-сериозни от всеки път.

„ Поздравих я, тъй като е част от моето семейство. Заедно с татко ми, майка ми и други близки хора”, добави той.

Самата Шерцингер не съумя да участва на нито един от мачовете на българина в Лондон, макар че беше там. Красавицата е наставник в Х Фактор и съвсем нямаше опция да си отдели и един свободен миг.

За първи път Никол си разреши да употребява сцената за персонално свои цели, когато разбра, че Григор е победил. Тя сграбчи микрофона и се обърна към публиката.

„ Хора! Приятелят ми Григор Димитров преди малко е спечелил най-силния тенис шампионат. Затова желая всички да извикате и да го поздравите”, провокирайки възхитен отзив в цялата зала.

Действията и на двамата дадоха да се разбере, че връзките им са извънредно съществени. Думите на Григор, че Никол е част от фамилията му не останаха незабелязани.
Веднага потеглиха клюки, че двамата възнамеряват скоро женитба, а и самата Шерцингер неведнъж съобщи, че е подготвена за брачен партньор и деца.

Кога двамата ще чуят сватбени камбани, следва да се разбере занапред, само че следващото доказателство какъв брой са си близки, е фактът, че незабавно след концерта, певицата отиде в ресторанта, където чества дружно с Григор, майка му, татко му и хората от екипа.

Компанията си направи фотоси за спомен край Темза, а на фрагментите светеха големите им усмивки.

Двете седмици в Лондон са първите, през които двамата съумяват да прекарат малко време дружно от лятото насам. Последно те бяха видени на сантиментална почивка в Капри.

По-рано през годината Никол посети и България за първи път, само че си потегли преди надпреварите на Григор в София. А тактиката—без Никол на корта двамата практикуваха през цялата 2017 година.

И това си проличава.

Източник: hotArena
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР