След филмите за няколко от големите музикални изпълнители и групи,

...
След филмите за няколко от големите музикални изпълнители и групи,
Коментари Харесай

Ейми Уайнхаус между музиката и любовта

След филмите за няколко от огромните музикални реализатори и групи, които излязоха през последните години, беше въпрос на време да забележим и историята на Ейми Уайнхаус на огромен екран. И преди към година и половина стана ясно, че такава фактически ще се снима.
 Трейлър на Back to Black - биографичният филм за Ейми Уайнхаус с Мариса Абела в основната роля
Поглед над триумфа и трагичната гибел на Ейми Уайнхаус

Трейлър на Back to Black

Първо научихме, че в ролята на английската изпълнителка ще влезе, която занапред си пробива път в Холивуд. Друго, което към този момент знаем е, че с режисурата на кино лентата се е заела Сам Тейлър-Джонсън, която пък е известна с работата си по " 50 нюанса сиво ". Режисьорката е и създател на сюжета, дружно с Мат Грийнхал.

Биографичният  ще се концентрира върху късия, само че изпълнен със пристрастеност към музиката живот на соул изпълнителката Ейми Уайнхаус. Тя е носителка на голям брой награди Грами и има продадени повече от 30 милиона записи по целия свят.

Въпреки сполучливата си кариера, Уайнхаус води тежка битка с пристрастяването си, а ѝ се постанова да се оправя и с натрапчивото медийно внимание върху персоналния ѝ живот. Едва на 27 годишна възраст зависимостите ѝ я погубват.

От новия и първи формален филмов откъс на кино лентата излиза наяве, че ще проследим живота на изпълнителката още от ранните ѝ години, пробива ѝ в Лондон и възхода ѝ на международната музикална сцена.

На фрагментите в клипа  като младата Ейми Уайнхаус свири на китара. В идващите фрагменти пък виждаме бъдещия ѝ брачен партньор Блейк Фийлдър-Сивил, изигран от Джак О " Конъл, както и татко ѝ Мич Уайнхаус, изигран от Еди Марсан. В актьорския състав влизат още Джулиет Коуън като Джанис - майката на Ейми, и Лесли Манвил като баба ѝ Синтия.
 Мариса Абела в Back to Black - по какъв начин се приготвя актрисата за ролята си на Ейми Уайнхаус
Пълна промяна и безчовечен режим - цената да изиграеш Ейми Уайнхаус

Как се приготвя Мариса Абела за ролята си

Премиерата на Back to Black в Обединеното кралство е на 12 април, а в Съединени американски щати - на 17 май, написа The Hollywood Reporter. Все още обаче не е ясно по кое време тъкмо филмът ще тръгне по кината и у нас.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР