Ако възприемем нов навик и направим малки промени, с които

...
Ако възприемем нов навик и направим малки промени, с които
Коментари Харесай

7 малки промени, с които да свалим килограми

Ако възприемем нов табиет и създадем дребни промени, с които да свалим килограми, ще се усещаме по-здрави. Ще можем да извървим повече километри без отмора и последици за организма. Ще изградим здравословен живот, който харесваме и ще можем да водим прелестен живот, изпълнен с завършения.

Здравословният метод на живот е хранене въз основата на здравословни и уравновесени храни. Добър сън и справяне със напрежението, упражняване на подобаващ спорт, виновна приложимост на алкохол, поддържане на физическа интензивност и поддържане на връзка с другите.

Ето кои са 7 дребни промени, с които да свалим килограми:

Практикувайте ходещ метод на живот

Ако живеете покрай магазините и парковете за разходка, ходете 15-10 минути пешком, с цел да напазарувате, вместо да употребявате градски превоз. Допълнете този метод на живот с участие в състезателен клуб, правете разпъване или леки чигонг практики – това е съвременна система, която работи благотворно върху тялото, виталната сила Чи и съзнанието на индивида. Също по този начин чигонг основава здрава основа за развиване на духовните качества на индивида. Така ще бъдете доста по-здрави, в сравнение с сте били преди 10 години.

 7 дребни промени, с които да свалим килограми 7 дребни промени, с които да свалим килограми
Снимка: freepik

Не „ пийте калории “ и не ги бройте

Когато живеем в Европа, питателните привички и обичаи са свързани с това да се храните и пиете вино, като по този метод може да увеличите тежестта си. Виното е положително пиво, само че ние като че ли го считаме за витална мощ. Съветът ни да „ не пиете калории “, значи да не ги броите на ежедневна база. Употребата на смутита е положително и те са идеални на усет, само че не ни засищат за дълго време. Не се тревожете за ежедневните калории, тъй като въз основата на една седмица, вие приемате друг брой. Един ден може да се храните леко с вегетариански ястия, а на идващия ден да хапнете пържола.

Гответе съвсем всичко, което ядете

Дългите интервали на пътешествия и пътешестване без достъп до подобаваща кухня и непрекъснатото хранене на открито, ви кара да копнеете за добре заредена кухня. Когато номадския живот завърши, може да се потопите готвенето. Научете се да вършиме паста и пробвайте да я извършите от нулата. Месете и оформяйте питки, до момента в който яхнията къкри през целия ден на котлона. Оттук ще се натъкнете на пристрастеността към приготвената храна – всичко от кисело мляко и салса до чипс с чили и комплицирано къри.

Намерете няколко положителни предписания, в случай че имате проблем с нетърпимост към избрани храни и създайте нов метод на живот, не коренен, учреден на ограничения и ще постигнете огромен триумф. Допълнителното време, което прекарвате в кухнята, може да е сравнимо с времето, което другите прекарват във фитнеса, само че това е нещо, което е хубаво – и табиет, който можете да запазите за цялостен живот.

 7 дребни промени, с които да свалим килограми 7 дребни промени, с които да свалим килограми
Снимка: freepik

Започнете да отглеждате лични билки

Използвайте вашия дребен балкон за градина и го превърнете в мини-джунгла от разнообразни билки, зелени салати, постоянно раждащи ягоди и домати. Всичко, което би трябвало да извършите, е да излезете на открито и да накъсате див лук, с цел да поръсите върху бъркани яйца или естрагон, с цел да сложите на пилето, преди да го изпечете. Няколко месеца всяка година, свежата салата ще бъде постоянно на една ръка разстояние. Чувствате се фантастично и е толкоз елементарно. Плюс това, нищо не може да ви презарежда повече, от това, когато работите от у дома, да отделите пет минути на вашия напролет и лятото, заобиколени от градина с скъпи артикули.

 7 дребни промени, с които да свалим килограми 7 дребни промени, с които да свалим килограми

Винаги гледайте готварски излъчвания

Не всички сме родени с дарбата на родители или семейство, които са оценили тънкостите на готвенето на зеленчуци. През 70-те години на предишния век израствахме в дом, в който се готви с месо и картофи. Яденето на варени зеленчуци беше методът да се ядат зеленчуци. Докато вашите пътуванията по света в този момент ви оказват помощ да отворите очите си за нови зеленчуци и препарати и способи. Истинско ентусиазъм са готварските излъчвания!

 7 дребни промени, с които да свалим килограми 7 дребни промени, с които да свалим килограми Снимка: freepik

От кулинарните излъчвания ще научите, че може да приготвите месото като гарнитура, а зеленчуците да бъдат същинската звезда. Ще откриете по какъв начин да приготвите пържоли от карфиол на тиган със салса от орехи с магданоз и ще се учудите по какъв начин сте се трансформирали и сте станали по-здрав!

Фокусирайте се върху възприятията, а не върху числата

Везната не е ваш другар. Грешното хранене, неверното калибриране и неочаквана самооценката, могат да излетят през прозореца заради числата. Ако се притеснявате за мащаба, от дълго време щяхте да се откажете! Теглото ви може да варира до 2 кг дневно и би трябвало да минат години, с цел да разберете за какво – и да спрете да се съдите за това. Вместо това се концентрирайте върху това по какъв начин се чувствате: по какъв начин се чувствате при вървене, какъв брой комфортен е този стол, по какъв начин стоят облеклата ви. Това чувство е чувството за триумф!

 7 дребни промени, с които да свалим килограми 7 дребни промени, с които да свалим килограми Снимка: freepik

Внимавайте какво ядете или пиете след вечеря

Не бъдете строги във връзка с крайното време за хранене, тъй като животът е красиво променчив и гъвкавостта е значима. Но в случай че ядете в 21 часа, няма да хапвате до 10 или 11 на идната заран. Наречете го от време на време недояждане, в случай че желаете, само че за мен това е по-малко понижаване на калориите, в сравнение с преустановяване на разрушителното държание. Например, когато пътувате, пиете бутилка вино на вечеря, което довежда до отношението „ малко усет няма да навреди “, когато става въпрос за лека закуска дружно с вашето. Днес може да хапнете плод след вечеря или горчиво горещо какао, само че това е всичко, в случай че желаете положително храносмилане и спокоен сън.

 7 дребни промени, с които да свалим килограми 7 дребни промени, с които да свалим килограми

Заключение

Здравословният метод на живот включва придвижване като вървене, спорт, танци, йога, тичане или други действия, които харесвате. Яжте добре уравновесена храна с ниско наличие на мазнини с доста плодове, зеленчуци и пълнозърнести храни. Изберете диета с ниско наличие на наситени мазнини и холестерол и умерено наличие на захар, сол и общи мазнини.

Често се случва да се чувствате зле и да изпитате най-лошото от това по какъв начин се чувствате, доста преди да започнете вашето пътешестване. Много преди да поемете по пътя на здравословното хранене и живот.

Когато усетите, че килограмите са спънка, когато сте на странствуване в Италия, с цел да разгледате един прелестен град като Палермо и древен свят, тъй като изпитвате прекалено много ограничавания, с цел да го изследвате, тогава разбирате истината. Тогава се отхвърляме от старите привички и избираме 7 дребни промени, с цел да свалим килограми.

Днес имате нов живот! Копнеете да се върна в този италиански град, по калдъръмения път и опциите в тези извити остарели улички, тъй като насладата от проучването на града в никакъв случай повече няма да ви убегне.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР