„След американските санкции всички свързани с тези, на които са

...
„След американските санкции всички свързани с тези, на които са
Коментари Харесай

Христо Иванов: Недопустимо е как Борисов, Гешев и Цацаров се петляркат по сцената с мазните си лъжи

„ След американските наказания всички свързани с тези, на които са наложени наказания, са застрашени от санкционна вълна. Грубо казано – заразно е “, счита той. Иванов прикани новото управление а ДАНС на наложи аналогични наказания за транзакции в България.

„ Американските наказания бранят там да не влезе тази мръсна кръв. Сега е моментът, в който новото държавно управление и новото управление на ДАНС от коя страна на уравнението стои “, безапелационен бе той.

„ Най-накрая някои и извън сподели това, което ние знаем от десетилетия. Доживяхме тази действителност да стане действителност и в България. Това е последица от работата на разнообразни публицисти, недоволството на българското общество и от политическото надигане. Америка реагира на това и ние минаваме един доста значим политически Рубикон. Само че би трябвало да довършим тая работа. Корупцията е като тангото – тя изисква двама. Пеевски и Божков са взели участие в схеми с кого? Основното лице, което е отговорно, е Борисов. Той е ортакът на Пеевски. Другите лица, чието имена стоят зад този непоносим модел са Гешев и Цацаров “, разясни Христо Иванов. Според него единственото нещо, което Гешев е задължен да направи, е да си подаде оставката.

„ Щели да проверяват!? Скрийте се! Подайте си оставките “, прикани Иванов.

„ Просълзих се по какъв начин Борисов си говорел за бъдещето тъкмо с Пеевски. Как по този начин тъкмо Пеевски се оказа тая голяма корупционна жаба? Борисов го хранеше “, разяснява той във връзка днешното изявление на експремиерът Бойко Борисов.

Съпредседателят на „ Демократична България “ прикани всички български жители, до момента в който Гешев не се разкара, да се причислят към митингите, които бяха обновени.

„ Накрая хората ще ги изгонят с камъни “, закани се той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР