След 13 дни на протакане и четири опита, преди окончателно

...
След 13 дни на протакане и четири опита, преди окончателно
Коментари Харесай

ДБ: ЦИК бави жалбата за видеоизлъчването и мишкува в интерес на поръчителите си

След 13 дни на отсрочване и четири опита, преди дефинитивно да реши с какви претекстове, ЦИК към момента не е внесла жалбата си в съда. 
В събота следобяд комисията най-сетне събра болшинство да нападна решението, с което бе разрешено снимането при обработването на гласовете в секционните комисии. Повече от денонощие по-късно обаче жалбата на ЦИК не може да измине 200 метра до Административния съд - София-град. Срокът за складиране на жалбата на ЦИК изтича на 30 март.
 Христо Иванов зададе политическа алтернатива – за съвестта на депутатите като персони Христо Иванов зададе политическа алтернатива – за съвестта на депутатите като персони
Ще търсим съгласуемост във връзка с оповестените към този момент от нас цели и тогава ще приказваме за математическо болшинство. Влизането в уп...
“изразява своето остро противоречие с метода на ЦИК и Комисията за отбрана на персоналните данни (КЗлД), който всъщност съставлява туптене на топката и опит висшата инстанция да не може да се произнесе преди деня на изборите ”, се споделя в позиция на обединяването.
“Отбелязваме, че ЦИК не е обявила претекстовете си обществено, крие се от жителите и мишкува, явно в полза на тези, които си поръчаха обжалването, а точно - ГЕРБ и Движение за права и свободи. Най-сигурният метод ЦИК да срине дефинитивно престижа си е точно този метод на ЦИК - да нямаш лице да излезеш пред хората, с цел да обясниш претекстовете си и да правиш всичко, с цел да пречиш решението да влезе дефинитивно в действие. Решението за видеоизлъчването е подкрепено от жителите, решение, което обезпечава гласност и бистрота на процеса и доверие в изборите ”, се споделя в позицията.
По-рано през днешния ден “Демократична България ” внесе в Софийския административен съд молба бързо да придвижи жалбите против решението, с цел да мое в период до изборите на 4 април да има дефинитивно решение.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР