SkillSoft и Некст Консулт ще развиват в компаниите умения за

...
SkillSoft и Некст Консулт ще развиват в компаниите умения за
Коментари Харесай

Лидер в онлайн обученията влиза на българския пазар

SkillSoft и Некст Консулт ще развиват в фирмите умения за бъдещето

За последните 20 години SkillSoft е обучила над 400 милиона чиновници с над 1 милиард образователни модула

Световният водач в корпоративните образования SkillSoft навлиза на бългалския пазар в партньорство с Некст Консулт. Двете компании целят да развиват в бизнеса умения за бъдещето.

Клиенти от разнообразни промишлености ще могат да се възползват от целия набор от онлайн образования, създадени от SkillSoft в областите „ Бизнес и водачество “, „ Дигитални умения “, „ ИТ умения и сертификации “ и „ Съответствие “.

Екипът от опитни консултанти на Некст Консулт, от своя страна, ще оказва помощ на фирмите да изберат верния микс от тренинги и образования, съгласно техните характерни потребности и тактики за развиване.

За последните 20 години SkillSoft е обучила над 400 милиона чиновници с над 1 милиард образователни модула. Американската компания разполага с най-голямата библиотека от тренинги в света с над 500 000 курса, книги и микро-модули на 29 езика.
още по тематиката
„ Партньорството със SkillSoft добавя и надгражда спектъра от услуги, с които ние вършим фирмите по-успешни “, съобщи Тошко Петков, сътрудник „ Бизнес консултиране “ в Некст Консулт.

По неговите думи, измежду най-важните неща, които една компания би трябвало да прави, с цел да бъде сполучлива в дълготраен проект, е да развива непрестанно чиновниците си. „ Дори да внедрите най-иновативните системи и модели, в случай че хората ви не са добре готови, няма да имате триумф “, добави Петков.

Некст Консулт избира да си партнира със SkillSoft, заради неповторимия метод на американската компания към ангажирането на чиновниците посредством интерактивни курсове, видеа и на практика симулации, които разрешават на всеки да избере най-удобния за него способ за учене.

Сред създателите и презентаторите в курсовете на SkillSoft са международно известни и приети специалисти, като Джак Уелч, Стивън Кови, Маршал Голдсмит, както и редица професори от Харвард.

„ Партньорствоto ни с Некст Конкулт ще даде на българските компании достъп до най-хубавото решение за онлайн образования, с което те ще приготвят чиновниците си за провокациите на бъдещето “, разяснява Чад Гайдос, основен действен шеф на SkillSoft, като акцентира дългогодишната процедура на Некст Консулт в управническото консултиране, системите за ръководство на представянето и оптимизацията на организационни структури.

Некст Консулт към този момент е помогнала на над 200 компании да бъдат по-успешни, с осъществените в последните 8 години над 400 плана в региона на стратегическото ръководство, оперативната успеваемост, човешките запаси, внедряването на CRM и ERP системи и цифров маркетинг.

Консултантската компания е златен сътрудник на Salesforce, сътрудник на SAP и представител на японската методология за лийн промяна 20Keys. Освен в България, Некст Консулт има офиси в Румъния, Англия, Съединени американски щати и Швейцария.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР