"Скъпи приятели и колеги, благодаря на всички Вас, които ми

...
"Скъпи приятели и колеги, благодаря на всички Вас, които ми
Коментари Харесай

Чувствам се все по-добре, обяви общинaрката с COVID-19

"Скъпи другари и сътрудници, благодаря на всички Вас, които ми писахте и ми се обадихте. Благодаря и на целия екип на ВМА и на всички лекари в България, които се грижат за пациентите като мен с Коронавирус 19. Аз се усещам все по-добре и се надявам скоро да се възстановя изцяло. "
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 2055
Това написа общинската съветничка от ГЕРБ в София Анна Стойкова в профила си във фейсбук.

По-рано през днешния ден ръководителят на СОС Елен Герджиков заяви също във фейсбук, че има разболял се общински консултант и до 29-и март СОС стопира да работи.

Считам, че държавното управление и Столичната община взеха доста в точния момент нужните ограничения. И въпреки някои от тях да са сложни за съблюдаване, съм уверена, че в случай че всички ние дружно като общество се обединим и ги следваме прецизно, доста по-скоро ще излезем от тази рецесия. Останете си у дома и бъдете здрави! "


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2055  Германски милиардер и притежател на фармацевтична компания с оптимистична прогноза за ваксина за COVID-19 Германски милиардер и притежател на фармацевтична компания с оптимистична прогноза за ваксина за COVID-19  Със 100 за ден скочиха умрелите от COVID-19 в Съединени американски щати Със 100 за ден скочиха умрелите от COVID-19 в Съединени американски щати  1,5 млн британци с хронични болести са призовани да се самоизолират за три месеца, с цел да се спасят от ковид 1,5 млн британци с хронични болести са призовани да се самоизолират за три месеца, с цел да се спасят от ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР