Скандалният случай със сина на пернишкия прокурор Бисер Михайлов -

...
Скандалният случай със сина на пернишкия прокурор Бисер Михайлов -
Коментари Харесай

Прокурорският син, обвинен за серийни побои, ще бъде върнат в ареста след 5 дни у дома

Скандалният случай със сина на пернишкия прокурор Бисер Михайлов - Васил, който е упрекнат за пребиването на двама души и закана за ликвидиране на жена, продължава с нов епизод.

18-годишният обвинен мъж ще бъде върнат назад в ареста единствено 5 дни след облекчение на мярката му за неотклонение, откакто самичък призна, че е нарушил възбраната да напуща дома си.

Сигнал за непозволеното му излизане на независимост беше подаден от фамилията на един от пребитите от него - Румен Андонов.

На 31 октомври Васил Михайлов персонално удостоверява в изявление за bTV, че е излизал от вкъщи си, като изяснява, че " непрекъснато " върви до магазина или в " пернишката дискотека, с цел да разпусне " след престоя в ареста.

Министерството на правораздаването е направило своя инспекция, която удостоверява за нарушаванията. Уведомени са както съдът, по този начин и прокуратурата и Министерство на вътрешните работи.

Предстои да бъдат осъдени дисциплинарно чиновниците на Групово дело " Изпълнение на наказванията ", които са длъжни да упражняват надзор върху Михайлов по време на домашния му арест.

През юни той беше арестуван за побоя на пернишкия футболист и треньор Румен Андонов. Всички прокурори в града си направиха отказ поради познанството си с бащата на причинителя на нападението.

Васил Михайлов прекара към 5 месеца в следствения арест след множеството сигнали за незаконна активност. две седмици по-късно, а тогавашният вътрешен министър Бойко Рашков загатна за - данните за негови побои се оказаха доста повече от официално подадените тъжби в Министерство на вътрешните работи.

На 27 октомври Софийският градски съд реши да пусне Михайлов под домакински арест макар опасенията на жителите в града, че закононарушенията ще продължат безнаказано.

Още на идващия ден фамилията на пребития Румен Андонов алармира, че Михайлов към този момент е на улицата и нарушава мярката си за неотклонение.

" Той още веднъж ще излезе и ще направи това, което желае да направи. Той е теоретичен, че е недостижим. Може би едвам тогава, когато се случи нещо непоправимо той ще влезе там където би трябвало ", разяснява брачната половинка на Андонов пред Нова ТВ.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР