Руският магнат Олег Дерипаска отхвърли последните санкции на САЩ срещу

...
Руският магнат Олег Дерипаска отхвърли последните санкции на САЩ срещу
Коментари Харесай

Руският магнат в металургията казва, че санкциите на Министерството на финансите на САЩ срещу него са `безсмислени`

Руският магнат Олег Дерипаска отхвърли последните наказания на Съединени американски щати против поредност от компании, за които Министерството на финансите на Съединени американски щати сподели, че са свързани със скица за отбягване наказания и отключване на замразени акции като нелепост.

" Тази нелепост не си коства времето ", сподели Дерипаска посредством известие посредством представител в отговор на питане на Ройтерс за коментар по отношение на най-новото Съединени американски щати наказания.

„ Докато ужасяващата война в Европа лишава стотици хиляди животи всяка година, политиците не престават да вземат участие в своите мръсни игри. Силно имам вяра, че би трябвало да създадем всичко допустимо, с цел да установим мир, а не служат на ползите на подпалвачите на война “, сподели той.

Министерството на финансите на Съединени американски щати във вторник разгласи, че е глобило мрежа от съветски компании, за които сподели, че са били употребявани за прикриване на собствеността върху 1,6 милиарда $ промишлен дял, следен от Дерипаска.

Руският милиардер Олег Дери...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР