С раждането на новородената му дъщеря Мадисън, бихте искали да

...
С раждането на новородената му дъщеря Мадисън, бихте искали да
Коментари Харесай

Братът близнак на Оли Мърс може никога да не види новородената дъщеря на звездата заради горчива 15-годишна вражда

С раждането на новородената му щерка Мадисън, бихте желали да мислите, че това ще бъде моментът, в който Оли Мърс и неговият отчужден близнак брат Бен щеше да сдобри разликите им.

Но за жалост наподобява, че Бен, на 40, може би в никакъв случай няма да има шанса да бъде чичо на дъщерята на звездата, защото връзката им наподобява непоправима след голямата им разлъка през 2009 година Оли избра да се възползва опцията да се състезава на полуфинала на X Factor в обезверен опит да стигне до музикалната промишленост.

Но това за жалост означаваше, че той е пропуснал да играе значима роля на сватбата на брат си - което Бен се бореше да му елементарни. Бен остана гневен и упрекна Оли, че е сложил славата пред него и е " раздрал фамилията ".

Осем години след раздялата им беше последният път, когато двамата близнаци протегнаха ръка един към различен, с цел да се поправят. И до момента в който Оли гордо сподели новороденото си дете в обществените медии и я загатна на сцената по време на турнето Take That's...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР