Автомобил на НСО, в който се е возил съпредседателят на

...
Автомобил на НСО, в който се е возил съпредседателят на
Коментари Харесай

Кирил Петков катастрофира с кола на НСО, починал е водачът на другия автомобил

Автомобил на НСО, в който се е возил съпредседателят на " Продължаваме промяната " (ПП) Кирил Петков, е аварирал край Аксаково (обл. Варна) към 17:30 ч. в четвъртък.

" Катастрофата е породена от ненадейно изскочил автомобил от път без преимущество. В автомобила са се возили мъж и жена на възраст над 60 год. Полиция е пристигнала незабавно, има потърпевши ", оповестяват от партията.

Снимка на Найо Тицин от мястото на злополуката демонстрира доста съществени вреди по автомобила, в който би трябвало да са пътували възрастните хора.

По-късно от НСО потвърдиха, че автомобилът, в който е пътувал Кирил Петков, се е движил на път с преимущество, което е било отнето от другата кола.

При удара е потърпевш тежко лидерът на другия автомобил, който след това е умрял. Жената, която е пътувала с него е настанена в болница в тежко положение. Кирил Петков и водачът от НСО не са потърпевши.

" Националната работа за защита оказва цялостно подпомагане на Министерство на вътрешните работи и на способената Военно-окръжна прокуратура за изясняването на обстоятелствата и събитията към случая, " оповестяват от НСО.

Експертиза следва да посочи скоростта, с която се е движила колата на НСО.

Очаквайте детайлности.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР