Скандалната Атанаска от Павликени, която преди време взриви социалните мрежи

...
Скандалната Атанаска от Павликени, която преди време взриви социалните мрежи
Коментари Харесай

Скандалната Атанаска от Павликени, която взриви нета с видеото си, в което мастурбира с бутилка бира, сега стана...

Скандалната Атанаска от Павликени, която преди време взриви обществените мрежи с видеоклиповете си, в които мастурбира с бутилка бира и бълва змии и гущери против блогъри и известни родни шоу звезди, в този момент самата тя към този момент се е гмурнала в света на шоу бизнеса.

В интернет се въртят клиповете на няколко нейни поп фолк части, в които русокосата дива кърши буйно тяло в компанията на мускулести младежи и качена върху маса, отрупана с празни бутилки.

В профила си във фейсбук самата Атанаска се показва с артистичния си псевдоним, Аксиния, като певица в „ S Мюзик” с местопребиваване Свети Влас и не желае да и напомнят, че е от Павликени, написа в. Монитор .

Тя се фука със скъпите си телефони, дрешки, бижута и парфюми, като в типичния си жанр още веднъж не пропуща крепко да „ нахрани” нахалните мъже, отправящи и неприлични предложения за секс против пари. Това обаче не значи, че Атанаска не обича парите. „ Който твърди, че любовта е най-важна, да яде обич от хладилника”, декларира тя.

Оферта: 50 лева за секс със скандалната Атанаска, която БЛИЦ трансформира в звезда

За разлика от преди три години, през днешния ден тя отхвърля да взе участие в телевизионни излъчвания и да дава изявленията без възнаграждения. „ Те желаят да вършат рейтинг и да натрупат пари на мой тил. Няма да стане”, реже медиите скандалната мома от Павликени.

Скандалната русокоска се стреми непрестанно да поддържа интереса към себе си. И доказателство за това е, че в профила си във фейсбук тя е следвана от над 25 хиляди души, нейни почитатели. През предходната година Атанаска се ожали, че е зарязана от гаджето си, прочут рапър и се закани да претрепе новата му възлюбена, която и го лишила. Преди това пък съобщи, че отказала добра оферта на политическа партия да стане рекламно лице за идните избори. Днес Атанаска не крие и намерено си признава, че скандалните клипчета и арогантното й и цинично държание, са били метод да бъде видяна и да притегли вниманието на хората към себе си. Цел, която е постигнала и в този момент по думите и към този момент е щастлива.

Facebook звездата Атанаска от Павликени мечтае да е танцьорка в първокласен клуб

Промяната на 25-годишното момиче от дребния градец, е повече от поразителна. През лятото на 2014 година тя описа, че от дребна е привикнала най-вече с мъжко обграждане. Баща и постоянно водел у дома компания и около възрастните мъже тя рано се научила да пие, да псува и да се държи като пич. Покрай мъжете Атанаска обича футбола, Барселона и Лео Меси. Тогава тя призна също, че има единствено една единствена другарка и не може да си показа да седне в женска компания и да приказва с часове за сапунки, козметика, рокли и чанти. Атанаска е луда фенка на артиста Азис и признава пред цяла България, че желае да прави секс с него. Друга нейна фаворитка е Албена Вулева, а една от фантазиите да взе участие в шоуто „ Биг Брадър”. “Обичам да развличам хората, да съм ексцентрична и провокативна, да съм в центъра на абсурда. Като дребна желаех да играя в цирк. Сега желая да се фотографирам във филм, където да играя ролята на неприятно момиче”, повдига булото на загадъчността си Атанаска.

Бисери от Репертоара на „ старата” Атанаска:
“Шъ тъ напръскам с Райд и ще умреш бе, прилеп смотан, размазан върху чистачката на голф тройка.”

“Ко ми мрънкаш като опел тигра на хълм.”

“Разклати си таратора, че лед го е хванало в простата ти тиква.”

“Ти на къф ми се праиш, бе? На „ Самсунг Галакси Ес 4” ли. Айди като си толкова оборотен, що не кажеш и какъв брой си двуядрен.”

“Боли ме главата. Явно ще ставам умен, а това не е добър знак.”
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР