Скандалът с продажбата на ЧЕЗ и оставката на енергийния министър

...
Скандалът с продажбата на ЧЕЗ и оставката на енергийния министър
Коментари Харесай

Коментари на „Позитано” 20: Оставката на енергийния министър не дава прозрачност за сделката за ЧЕЗ

Скандалът с продажбата на ЧЕЗ и оставката на енергийния министър Теменужка Петкова се чака да бъдат тематика на пленума на Българска социалистическа партия, който стартира в партийната централа.

Оставката на енергийния министър никога не взема решение проблемите на българската енегетика, нито дава повече бистрота във връзка със договорката за ЧЕЗ, разясниха от левицата преди форума. Те упорстват да чуят мненията на КЕВР във връзка със договорката и на ДАНС.

Смятат, че страната има и различен потребен ход.

„ Оставката на министъра на енергетиката не взема решение този проблем самичък по себе си. Смятам, че нашите народни представители би трябвало да подхващат поредност от дейности за чуване на управлението на финансовия контрол, на енергийния регулатор, на ДАНС и по никакъв метод да не се позволяват неразбираеми сделки”, означи Янаки Стоилов. По думите му генералното решение е, в случай че страната има по-голямо присъединяване в управелението на този развой.

--> „ Щом чехите желаят да продават, щом няма благонадежден покупател, нашата страна може да си влезе във притежание, да осъществя политиката си, която декларира, само че не умее да ползва и да покажем, че можем да имаме характер”, съобщи Георги Божинов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР