Системата в моноблока на Apple ще бъде постоянно включенаНовият iMac

...
Системата в моноблока на Apple ще бъде постоянно включенаНовият iMac
Коментари Харесай

Обновен iMac Pro идва със защита срещу крадци

Системата в моноблока на Apple ще бъде непрекъснато включена

Новият iMac Pro се нарежда като най-мощния от всички Mac-ове на Apple

Apple приготвя за пазара нов модел на моноблока iMac Pro, отличителна линия на който ще стане системата за отбрана от крадци, разкри McRumors след проучване на софтуерния код на компютъра.

Става въпрос за нова услуга, сходна на Find my iPhone, която ще бъде непрекъснато включена, без значение от интензивността на компютъра. Нещо повече, открити са следи в кода и за сим карта за телефонни диалози. По-рано пък се появиха информации, че iMac Pro ще получи спомагателен ARM процесор за непрекъснато включения гласов помощник Siri.

Apple разгласи новия iMac Pro на конференцията за разработчици WWDC 2017. Продажбите на мощния моноблок ще стартират през декември тази година на цени от $4999.
още по тематиката
iMac Pro се нарежда като най-мощния от всички Mac-ове на Apple. Моноблокът се явява професионален районен съд, насочен към дизайнери и други експерти, които работят с тежки приложения.

Новият модел има 27-инчов екран Retina 5K с поддръжка на 1 милиард цвята. Стъпва на процесор Intel Xeon с до 18 изчислителни ядра и графична подсистема AMD Radeon Pro Vega с 16GB памет HBM2, която доближава 11 терафлопа при обработка на цифри с единична акуратност.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР