Стейси Соломон направи нахална шега за съпруга си Джо Суош,

...
Стейси Соломон направи нахална шега за съпруга си Джо Суош,
Коментари Харесай

Стейси Соломон прави нахална подигравка с Джо Суош, докато връчва наградата на BAFTA

Стейси Соломон направи нахална смешка за брачна половинка си Джо Суош, до момента в който се появяваше на телевизионните награди BAFTA 2024, с цел да връчи премия.

Участничката в панела The Loose Women, 34, която е омъжена за сапунения артист Джо, 42, връчи премията в категорията за фактическо развлечение с Celebrity Race Across the World, The Dog House, Endurance: Race To The Pole и Портретен художник на годината, номинирана за мечтаната премия.

Представяйки Стейси на сцената, водещият Роб Бекет сподели: „ Следващият на сцената е водещият на Sort Your Life Out – което е малко богато от някой, който се е омъжил за Джо Суош. Това е Стейси Соломон. “ Чувствайки се зле от шегата, комикът добави: " Обичам те, Джо! " Стейси нямаше нищо срещу шегата и безсрамно добави: " Той не е толкоз неприятен... Все отново е. "

Победителят в премията беше разгласен като Celebrity Race Across the World. Роб е другар с Джо и Стейси от много време, като преди този момент комикът е обсъждал, че двойката е измъчвала гостите на сват...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР