Старши треньорът на Черно море – Илиан Илиев, разкри на

...
Старши треньорът на Черно море – Илиан Илиев, разкри на
Коментари Харесай

Илиан Илиев призна, че може да продължи да бъде треньор на Черно море и България

Старши треньорът на Черно море – Илиан Илиев, разкри на своята конференция след, че има огромен късмет той да продължи да бъде по едно и също време треньор на „ моряците “ и селекционер на националния тим на България.

„ Моето мнение е, че беше подобен мач, в който не показахме нашите благоприятни условия откъм игра. Не държахме топката, само че се вкарахме борба, имаше себераздаване, неща, които са значими. Спечелихме точка, за която сигурно не бяхме пристигнали. Никой не играе за точка, както се споделя, който идва да играе за точка, най-после губи. Имахме няколко благоприятни условия да отбележим, само че като цяло Левски е тим, който държи добре топката и, в случай че не си покрай хората и те се раздават, могат да основат проблеми. Поздравявам футболистите за цялото състезание и ги приветствам, че успяхме след толкоз години най-малко да сме трети “.

„ Беше доста неприятно това, което се случи (протеста на почитателите на Левски преди мача), само че на нас не повлия. Със сигурност, може би, на домакините им е повлияло. При нас, може би, повлия тази отмора от две седмици. Отворихме една разлика от четвъртия от 10 точки, от петия 11. Със сигурност, като познаваме манталитета на футболистите, че всичко към този момент е приключено, само че това не е по този начин. Надявам се този мач да ни е като обица на ухото откъм игра. За нас една точка ни обезпечава едно трето място, което в действителност след толкоз години е значимо за самочувствието и премия за работата на всички в клуба “.

„ След края на сезона има диалози и с футболния съюз. Като цяло, мнението е, че е добре, като сме в националния тим, да сме доста близо и до клубния футбол. Запознати сме с съвсем всичко, тъй че, в случай че има нещо публично, ще бъде оповестено и от двете страни. Но нещата са, тъй че имаме опция да продължим и на двете места, само че би трябвало публично да се удостовери “.

„ Второто място е по-добре от третото, не откривам топлата вода с това изявление. Както виждате много тимове са заинтригувани Лудогорец да завоюва (Купата на България), а други пък Ботев (Пловдив). Ще гледаме мача сигурно, какво е писано, това ще се случи. Ние, сигурно, каквото и да стане, няма да останем да не се борим да победим в идващия и в другите мачове “, съобщи Илиев
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР