Симон Байлс направи силно завръщане на международната сцена в спортната

...
Симон Байлс направи силно завръщане на международната сцена в спортната
Коментари Харесай

Симон Байлс с историческо изпълнение на прескок, води в многобоя на световното по спортна гимнастика

Симон Байлс направи мощно завръщане на интернационалната сцена в спортната гимнастика, откакто зае по безапелационен метод първото място в многобоя на международното състезание. Тя стана първата дама в историята, приземила най-трудното придвижване " Юрченко " в дисциплината прескок на огромни шампионати.

Байлс влезе в историята в квалификациите, когато направи съвършеното двойно завъртане с изправени крайници и приземяване единствено с една стъпка обратно. Така придвижването към този момент ще бъде познато в правилниците като Байлс II в нейна чест.

С този опит Байлс записа 15.266 точки и поведе в многобоя със общ брой от 58.865 след първи места на дисциплините земя, прескок и греда. Тя даде втори резултат единствено на смесена успоредка зад сънародничката си Шалийз Джоунс.

Това е първо интернационално съревнование за Байлс от повече от две години насам, откакто тя отхвърли присъединяване на Олимпийските игри в Токио поради проблеми с психическото здраве. Тази година тя стана и първата гимнастичка, представяща Съединени американски щати на шест следващи международни шампионати.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР