Силно напрежение възникна в Охрид при откриването на българския културен

...
Силно напрежение възникна в Охрид при откриването на българския културен
Коментари Харесай

Яйца, татари и убийци при откриването на Цар Борис III в Охрид

Силно напрежение породи в Охрид при откриването на българския културен клуб " Цар Борис III ", оповестява телевизионният канал " 360 степени “ .

Демонстрантите хвърляха яйца по клуба, пееха македонския химн, викаха Македония и скандираха против името. Пред протестиращите има огромен полицейски кордон, който се пробва да попречи на митинга да ескалира.

Членовете на клуба първо следиха безмълвно митинга, а по-късно започнаха да дават отговор на протестиращите на български и да развяват знамето на цар Борис III, което от своя страна още повече разгневи публиката.

" Ние не преговаряме с фашисти “, " Фашизмът би трябвало да падне “, " Ние не сме същите като фашистите, ние сме антифашисти “ бяха единствено част от транспарантите, носени на митингите в Охрид във връзка откриването на български клуб " Цар Борис III ".

По време на митингите не стопират виковете " Фашисти, убийци, татари ", които са отправени към присъстващите на откриването на клуба, които са пред входа на постройката.

" А1 он " заяви, че на митинга е имало и опит за задържане на човек, хвърлил предмет по терасата, на която се намира клубът, само че след ожесточената реакция на присъстващите на митинга полицията се е отказала от желанието си.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР