Силен взрив в гараж разтърси живеещите на ул. Михаил Такев

...
Силен взрив в гараж разтърси живеещите на ул. Михаил Такев
Коментари Харесай

Взрив в гараж в Пловдив, свидетели: Беше като истинска бомба

Силен гърмеж в гараж раздруса живеещите на ул. " Михаил Такев " в Пловдив в неделя заран, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в града.

Пострадал е 62-годишен мъж.

Според първичната информация мъжът е работил с режеща машина, като малко преди този момент източил газова бутилка в подземното равнище. В резултат на загазяването е зародил гърмежът, при който мъжът е получил изгаряния и пострадвания.
 
 БГНЕС

Паркираният в гаража автомобил е изцяло погубен, а от ударната вълна вратите на помещението са отхвръкнали към отсрещна къща и различен автомобил.

На място бяха екипи на полицията, основана е организация за обезопасяване на периметъра към адреса. Изведени бяха всички жители на постройката.
 
 БГНЕС

Изгарянията на потърпевшия мъж са 24 %, оповестиха от УМБАЛ “Свети Георги ” ЕАД в Пловдив. Пациентът е настанен в Клиниката по пластично-възстановителна и естетична хирургия. Лекарите правят нужните диагностични процедури , следва фотография на белите дробове на пациента, защото по време на случая мъжът е бил в затворено помещение, обясниха медиците.

Свидетели съпоставят гърмежа от газовата като бомба. Това описа съседка на потърпевшия мъж, в чийто дом в Пловдив се взриви газова бутилка. Съседката описа, че взривната вълна е била толкоз мощна, че гаражна врата от блока е била на няколко десетки метра разстояние, съобщи тя пред Българска национална телевизия.

" Сградата е градивно цяла, Годна е за живеене. Има дисторция на плочата сред гаража, където е избухнал гърмежа и първия етаж. Но няма нещо, което да е съдбовно ". Това съобщи в ефира на инженер Светла Нешкова, специалист от регион " Централен ".
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР