В Пловдив ГЕРБ-СДС откри кампанията си за изборите на 9-ти

...
В Пловдив ГЕРБ-СДС откри кампанията си за изборите на 9-ти
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС тръгна за категорична победа в Пловдив

В Пловдив ГЕРБ-СДС откри акцията си за изборите на 9-ти юни за постоянна България в сигурна Европа

С посланието за положителна акция с съответни цели и стратегия ГЕРБ-СДС в Пловдив откри предизборната акция за изборите за Народно заседание и Европейски парламент.

„ Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов още веднъж ни гласоподава доверието да е лидер на листата в Пловдив. За нас това е чест и отговорност “, съобщи регионалният координатор Костадин Димитров и показа листата с претенденти за народни представители в 16-ти МИР.

Втората в листата професор Даниела Дженева , която хореограф, живописен началник на Ансамбъл „ Тракия “ и академични учител, съобщи, че ще продължава да доразвива традицията във връзка с обучение и изкуство.

„ Смятам, че е пристигнало времето страната да се приближи повече до общините в сферата  на културата, имаме потребност от методики за  подкрепяне на общинските културни институти и има още какво да се направи в бранша “, съобщи професор Дженева.

Юристът и учител по комерсиално право в Софийския университет доктор Георги Георгиев , трети в пловдивската листа, акцентира, че през идващите седмици ГЕРБ има задачата да убеди повече хора, че справедливостта е допустима.

„ Няма по какъв начин огромните български градове да се развиват без непоклатимост на национално равнище, тъй като в противоположен случай стопират и еврофондовете, и националните стратегии “, съобщи Георги Георгиев.

Деница Николова – заместник-министър на Министерство на регионалното развитие в две държавни управления на ГЕРБ, ръководител на Парламентарната комисия по ръководство на европейските фондове, заяви, че измежду целите в програмата са образованието, индустриализацията, дигитализацията.

„ Смятам, че Пловдив като цифрова община има своето място на национално равнище да реализира пилотен модел, който да бъде пренесен във всички обитаеми места “, съобщи Деница Николова.

Вторият в листата на ГЕРБ-СДС за членове на Европейския парламент доктор Андрей Ковачев бе безапелационен, че е извънредно значимо съдействието сред локалната власт, националната власт и представителите на България в европейските институции.

„ Само когато това съдействие е на равнище и синхронизираме нашите дейности ще имаме триумф. Този застой от последните три години би трябвало да бъде прекратен “, безапелационен бе доктор Ковачев.

На старта на предизборната акция участваха представителят на Пловдив в Националния щаб Владимир Темелков , управлението на партията в града, Ваня Тонева от МГЕРБ- Пловдив, която е в листата за Европейския парламент, общински съветници, членове на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили, симпатизанти.

В дъжда, който заваля по време на откриването, присъстващите видяха знак за триумф.

Ето и цялостната листа на ГЕРБ в 16-ти МИР – Пловдив-град:

1.Бойко Методиев Борисов
Даниела Кирилова ДженеваГеорги Валентинов ГеоргиевДеница Пламенова НиколоваД-р Валерия Тодорова СлавоваКрасимир Бориславов ТерзиевСтанислава Кирилова ЛулчеваАнтон Георгиев ГеоргиевДесислава Красимирова ГеоргиеваДанаил Георгиев ДимитровВеселина Петрова БотеваЙосиф Божидаров ТаневМария Ташкова НенчеваАдриана Димитрова ГенчеваСтанимир Иванов ЧолаковХристина Илиева КашилскаЖивка Радева ЙовчеваЙордан Ангелов АлексиевПетър Георгиев ТрояновБорислава Иванова ВичеваРумяна Каменова БлагоеваКрасимира Петрова ЧаушеваДаниела Христова МитеваЗлатка Георгиева Пеева
За постоянна България в сигурна Европа на 9-ти юни гласувайте с номер 22 в двете бюлетини – за народни представители и членове на Европейския парламент.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР