Щом колегите имат съмнение, тяхно право е да сезират прокуратурата.

...
Щом колегите имат съмнение, тяхно право е да сезират прокуратурата.
Коментари Харесай

Крум Зарков: Омразата на ГЕРБ към Румен Радев е ирационална

Щом сътрудниците имат подозрение, тяхно право е да сезират прокуратурата. Това сподели в утринния блок на Нова телевизия членът на управлението на Българска социалистическа партия Крум Зарков във връзка обвиняванията на ГЕРБ за злоупотреби за 500 000 лева в община Провадия, осъществени от кмета социалист Филчо Филчев.

Това обаче малко ми наподобява на тактика " всички би трябвало да станем маскари ". Струва ми се много балонно това изказване. Случил се е гейт при ГЕРБ – вместо да си погледнат в паничката, се пробват потвърдим, че всички са в кюпа, съобщи Зарков.

Според него няма съображение да се съмняваме в думите на президента, че няма стенограма от срещата му с съветския патриарх Кирил. Вярвам, че президентът задоволително мощно е защитил националния ни интерес, уточни социалистът. Президентът Румен Радев е определен по много безапелационен метод – с гласовете на над 2 млн. лева

Всички тайни теории са освен параноични, само че и обидни за хората, които са го избрали. Атаките против президента стартират да излизат от рационалното. Тази ненавист е ирационална, не виждам с какво им пречи. Не виждам какво имат ГЕРБ да разделят с президента, с какво толкоз ги тормози, че да го нападат непрестанно.

Още в предизборната си акция той даде поръчка, че ще бъде коректив на партиите, че ще назовава проблемите с същинските им имена и че ще се изправя против ръководещите, които и да са те, когато счита, че не са прави.

В момента той прави тъкмо това, за което го приветствам. Президентът Радев е рационален и виновен човек – той знае какво и по какъв начин да споделя, акцентира Крум Зарков. Управляващата коалиция макар многото приказки за непоклатимост, наподобява таман противоположното. Скандалите следват един след различен, което основава чувство за неустойчивост, добави членът на управлението на Българска социалистическа партия.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР