„Ще започнем с Плана за възстановяване и приложенията към него.

...
„Ще започнем с Плана за възстановяване и приложенията към него.
Коментари Харесай

Борисов пак няма да дойде в Парламента. Представи Плана за възстановяване на брифинг пред свои, а не в НС „пред чужди“

„ Ще стартираме с Плана за възобновяване и приложенията към него. Тъй като в последните дни се пробват да изкарат този проект надали не като ябълка на раздора, неангажираност от моя, на министрите и на ГЕРБ. Той е юридически от над 200 индивида. 38 работни сесии с Европейска комисия е имало. Тези, които ме викат в Народното събрание – няма неприятно, само че по какъв начин си представяте да им бъде показан този проект с всичките му приложения, в който, апропо, единствено за асфалт няма пари, тъй като имаше и такава приказка “, отсече Борисов, разлиствайки демонстративно страниците на документа. Явно счита, че с брифинга пред своите ще отърве кожата и отново няма да се яви пред народните представители, тези – непознатите.

Иначе Борисов бил виновен човек, и неделикатен, явно.

„ Вече имаме ръководещо болшинство, изключително по този начин като ги гледах по какъв начин си приказват другарски по фотосите Наско Атанасов с Данчо Цонев и доста други, само че това не е тематика на днешния ни диалог “, не пропусна да означи той.

Пак се върна и към някакви си резултати. „ И в Ямбол, и в Разград също сме първа политическа мощ. В 24 многомандатни изборни региони печели ГЕРБ, в 3 – Движение за права и свободи, в 2- „ Да, България “, в 1 – Българска социалистическа партия и в 1 – „ ИТН “. Не мога да знам от къде идва това приповдигнато, голямо самочувствие на нашите сътрудници “, занарежда той и се върна отново към Плана:

„ Не е допустимо да го изчетем в Парламента. Трябва да го четем до края на юли, в случай че желаят да им го чета. В петък го депозирахме в деловодството на Парламента и апелирам сътрудниците най-отговорно: „ Приемете го! Той е добре изработен “. Томислав Дончев и Кирил Ананиев са на ваше разположение 24 часа в денонощието, когато поискате “, отново се опита да излезе отвън играта, въпреки че от фотосите с внучетата му през вчерашния ден, стана ясно че тя му вървяла доста добре.

„ Ако не ви харесва, отхвърлете го, дайте си вашия проект, само че спрете да спекулирате, че няма проект “, прикани министър-предателят в оставка.

По думите му обаче Планът за възобновяване и резистентност не би трябвало да бъде четен от хората, които в този момент са в Правната комисия, тъй като очевидно съгласно него не са задоволително способени. Трябвало да бъде четен от хора, които са специалисти.

Вплете и тематиката за здравето на хората, за което от ГЕРБ били доста загрижени.

„ Членовете на НОЩ са държавни чиновници. Те са си на своите постове, само че една година те не стопираха да се подиграват с Щаба. Казват, че ние надали не напук сме го разпуснали. Ако желаят да го има този Щаб, Симидчиев, който към този момент е в Парламента, го оглавява, до момента в който има ново държавно управление “, предложи Борисов.

През цялото време министър председателят бълваше единствено хвалби, и то единствено по личен адрес. „ Благодарение на мен това, с помощта на мен - това “, не спря да се хвали той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР