Ще кажете ли карай да върви, голяма работа? Това попита

...
Ще кажете ли карай да върви, голяма работа? Това попита
Коментари Харесай

ГЕРБ дадоха срок на мнозинството да се осъзнаят и да свалят Кирил Петков

Ще кажете ли " карай да върви, огромна работа "? Това попита Радомир Чолаков от трибуната на Народно събрание в декларация , откакто напомни хронологията на събитията от предходната седмица. Управляващите си поставили грях на душата, одобрявайки Кирил Петков за министър председател, а Чолаков напомни и че министър-председателят излъгал Конституцията - сюжетът за поданството на Петков от времето, когато беше длъжностен министър.

Управлението излагало на риск правната и политическа система на страната . Чолаков се спря и на очите на Петков - " очите на човек, който не знае къде се намира ".

Той изрази недоумението си от Българска социалистическа партия, Има Такъв Народ, Демократична България , че утвърждават властта. Не имам вяра, че сте съгласни Кирил Петков да продължава да бъде ваш министър председател, посочи Чолаков.

За ГЕРБ Кирил Петков не бил към този момент министър председател . Този човек е рисков за страната, безапелационен бе националният представител. Не бъдете негови заложници, спрете го, настоя той.

Бившият към този момент за ГЕРБ министър Бойко Рашков арестувал по-отвратително и от Цветан Цветанов . Управляващите желали да вършат цветановщина, съгласно Чолаков.
 Борислав Цеков за акцията на Министерство на вътрешните работи - като башибозук
Борислав Цеков за акцията на Министерство на вътрешните работи - като башибозук

Рашков да твърди, че няма доказателства - тогава за какво трябвало да има трима задържани?

България ще бъде правова страна, уверен е той. След като болшинството не можело, ГЕРБ щели да създадат страната ни такава.

ГЕРБ дадоха период на болшинството до Великден да се осъзнае и да смъкна Петков от ръководството.

Припомняме, че малко преди този момент министър председателят Кирил Петков да бъде изслушан в Народното събрание.

Днес се чака Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севдалина Арнаудова да пред Административния съд в София.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР