Ще говорим за добрите новини - какво реално се случи

...
Ще говорим за добрите новини - какво реално се случи
Коментари Харесай

Кирил Петков разкри какво реално се случва в сглобката

Ще приказваме за положителните вести - какво действително се случи в последните два месеца. Това, за което всички се чудят: какво се случва в сглобката? Какво се случва в общата ни работа? 62 от 66-те промени, които си бяхме заложили за тази пленарна сесия, се случиха. Реформи, които не се бяха случвали в последните 10 години. Антикорупционният закон през днешния ден е реалност и Европейската комисия каза, че е един от най-хубавите закони, които България е приемала. Разследване на основния прокурор. Може би забравихме, че единствено преди няколко месеца това изглеждаше като нещо невероятно, само че през днешния ден е реалност. Законът за домашното принуждение е признат. Това заключи съпредседателят на " Продължаваме промяната ". 

" В последните 60 дни, всеки ден по календара, който беше заложен, беше с нашите промени. Нашите промени, които бяха заложени в Плана за възобновяване и резистентност още в предишния постоянен парламент. Реформи, които изглеждаха непостижими. Днес те са факт. С 63-ма депутати, имаме министър председател, който се споделя акад. Денков: просветен, почтен. Имаме финансов министър: Асен Василев, който съумя да свие недостига от 6 на 3% единствено за няколко дни, което ни даде шанс България да продължи по пътя към еврозоната. Министър Цеков, който спря 4 милиарда лева от старите поръчки, които бяха направени по време на служебния кабинет по метод, по който можеше да има корупция. Сега те са пуснати по изцяло транспарантен метод ", акцентира той. 

" Показахме какво значи същинско водачество. Сложихме репутацията си на линията, с цел да може тези промени да станат действителност ", добави. 

Той назова вотът на съмнение " ненужен ". " Единственото, което сподели, е безспорната предизборна отпадналост на партиите, които го предизвикаха ", добави Петков. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР