Ще доставя управляеми услуги на водещата световна компанияЛуфтханза Техник София

...
Ще доставя управляеми услуги на водещата световна компанияЛуфтханза Техник София
Коментари Харесай

Телелинк пое мрежата на „Луфтханза Техник София”

Ще доставя управляеми услуги на водещата международна компания

Луфтханза Техник София заменя съществуващата си мрежова инфраструктура с решение на Телелинк, което й дава повече еластичност, видимост и опростена поддръжка (снимка: GregorSchlaeger.de)

Луфтханза Техник София избра систематичния интегратор Телелинк за снабдител на професионални услуги по създаване и поддръжка 24/7 на цялостната мрежова система на компанията в София. Телелинк ще доставя управляеми услуги на водещата международна компания, която ремонтира и поддържа теснофюзелажни самолети Airbus и Boeing.

Замяната на съществуващата мрежова инфраструктура на Луфтханза Техник София, предоставяна от огромен снабдител на бизнес услуги, цели да обезпечи осигури по-гъвкав и банален модел на техническа поддръжка и по-голяма видимост към личната мрежа на компанията. Новата мрежова среда ще разреши на Луфтханза Техник София да получава постоянна, високонадеждна и подсигурена закрепена и мобилна мрежова инфраструктура, оповестиха от систематичния интегратор.

Телелинк поема задачата да дава професионални услуги, включващи:

„ София е първата локация, където избираме услугите на Телелинк, като започнахме първо с създаване и доставка на LAN и Wi-Fi през месец март тази година и продължихме с IP телефония през август”, описа Росен Рангелов, управител Програма „ Услуги – Централна инфраструктура” в Луфтханза Техник София.
още по тематиката
По неговите думи, решението на Телелинк отговоря на всички условия на компанията във връзка с надеждност и сигурност. Партньорство може да бъде разширено и към други местоположения на Луфтханза Техник София по света.

„ Като дълготраен сътрудник на Cisco System, успяхме да предложим водещо в промишлеността решение в композиция с гъвкави професионални услуги, които считам, че Луфтханза Техник София търсеха. Договорът ни се базира на модел „ хардуер като услуга”, което ни накара да пренапишем някои от вътрешните ни правила, само че ни разреши да бъдем по-гъвкави за в бъдеще ”, показа Иван Житиянов, шеф „ Системна интеграция” в Телелинк.

По време на интеграционната фаза специалистите на систематичния интегратор са обезпечили правилна работа на настоящата мрежа, тъй че всички процеси да бъдат минимално наранени. Извършените действия се основават на предефинирани вътрешни процеси по ръководство на ИТ услуги на база на най-хубавите практики по ITIL, ISO 27001 и Наръчника за управляеми услуги на Cisco Systems.

„ Убедени сме, че ще можем да оказваме помощ на клиента и в други местоположения отвън България. Това би означавало увеличение на вложенията от наша страна както в човешки капитал, по този начин и в съоръжение, което сме подготвени да направим”, добави Иван Житиянов.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР