Questers напълно се интегрира в глобалния технологичен доставчик Pwrteams(снимка: Questers) ИТ

...
Questers напълно се интегрира в глобалния технологичен доставчик Pwrteams(снимка: Questers)
ИТ
Коментари Харесай

Questers завърши интегрирането си в Pwrteams


Questers изцяло се интегрира в световния софтуерен снабдител Pwrteams
(снимка: Questers)

ИТ компанията Questers, която оперира с офис у нас от 2007 година, разгласи значима смяна откакто през март се причисли към световния снабдител на софтуерни решения Pwrteams, част от групата Nortal. Интеграцията приключи и Questers към този момент е Pwrteams.

Българско поделение ще предложи разширени бизнес услуги на клиентите, както и нови кариерни благоприятни условия за квалифицирани ИТ и бизнес експерти в страната. Последното развиване бележи отдръпването на марката Questers от българския пазар в интерес на Pwrteams.
още по темата
Обединението на двете компании цели „ укрепване на позициите на Pwrteams като основен състезател в областта на нововъведенията и цифровите технологии в България ”, гласи формалното известие.

Pwrteams стъпва на нашия пазар и с нови лого, образна и бранд еднаквост, както и освежен уеб страница. „ Силата на обединяването ” е посланието, което Pwrteams насочва към клиентите и чиновниците.

Паралелно с тези промени, след седемнадесет години работа в компанията, Александър Дрангажов, създател на Questers, се отдръпва от поста си на ръководещ шеф. След сливането ръководството поема Карел Саурвалт, който и преди интеграцията беше отпред на Pwrteams.

Ребрандирането няма да има отрицателно въздействие върху качеството или мащаба на услугите, които на Questers предлага на клиентите си, подчертаха от компанията. Очаква се то да усъвършенства пазарното ѝ позициониране и да разкрие нови благоприятни условия за клиентите и ИТ гениите.

Pwrteams построява и ръководи ИТ и инженерни екипи за клиенти от целия свят. Сега компанията вкарва „ Екип като услуга ” (TaaS) в отговор на пазарното търсене на проектно-базирани екипи. Услугата добавя главната активност на Pwrteams – създаване на профилирани и дълготрайно интегрирани в потребителската конструкция екипи.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР