Ще бъдат взимани в армията основно бивши офицери и хора,

...
Ще бъдат взимани в армията основно бивши офицери и хора,
Коментари Харесай

Йордан Божилов: Путин обяви, че е готов да използва и ядрено оръжие

Ще бъдат взимани в армията главно някогашни офицери и хора, които са свързани с съветската войска. Това значи продължение на военните дейности на украинска територия с още по-голяма активност.

 

Това съобщи пред bTV някогашният зам.-министър на защитата Йордан Божилов във връзка частичната военна готовност в Русия, което разгласи президентът Владимир Путин.

„ Това, което още разгласи Путин, е прекосяването на промишлената база на Русия във военно състояние. Иска се произвеждане на повече оръжия. Очаквам още по-ожесточена война оттук насетне “, добави той.

Божилов сподели още, че Русия се готви да признае за част от своята територия към този момент завзетите Донецка, Луганска, Херсонска и Запорожка област.

„ Няколко пъти Путин реферира, че има нуклеарно оръжие и разгласи, че ще бъдат употребявани всички сили освен против „ нацистите “ (както той дефинира държавно управление в Украйна, само че и против всички други сили, които биха посмели да се опълчват на съветската войска и да застрашат съветски територии “, добави той.

По време на обръщението си към руснаците президентът Путин сподели, че в случай че има опасност за териториалната целокупност на Русия и нейния народ, Москва ще употребява всички налични средства за защита, в това число нуклеарни.

„ Това не е блъф “, сподели президентът, говорейки за опцията за потребление на нуклеарно оръжие.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР