Шефилд Юнайтед постигна първата си победа в настоящия сезон на

...
Шефилд Юнайтед постигна първата си победа в настоящия сезон на
Коментари Харесай

Чудото се случи, Шефилд Юнайтед победи Нюкясъл!

Шефилд Юнайтед реализира първата си победа в сегашния сезон на британската Висша Лига след изиграването на на 18 мача. " Остриетата " надиграха тотално Нюкясъл Юнайтед, само че се постановиха едвам с 1:0. Последният цялостен триумф на отбора беше през юли.

Домакините нападнаха през цялата среща, само че или неналичието на шанс, или положителната игра в отбрана на Нюкясъл запазваха резултата нулев.

Стив Брус беше заложил на обичайния за него неприветлив жанр и отборът му съвсем не играеше с топката и не минаваше центъра.

Нещата се усложниха още повече в 45-ата минута, когато Райън Фрейзър направи недодялан фаул за втори жълт картон и реферът Анди Мадли му уточни пътя към съблекалните.

През второто полувреме играта напълно се придвижи пред вратата на Карл Дарлоу, който и в този мач сподели, че е отличен пазач.
 Снимка 513488
Източник:

Голът падана по обичайния за епохата на ВАР метод. Федерико Фернандес докосна топката с ръка в наказателното поле. Първоначално играта продължи, само че след известно време Анди Мадли я спря и стартира да чака решението на ВАР. След известно време той беше посъветван персонално да реши обстановката. Мадли детайлно проучва случилото се и уточни бялата точка.

Били Шарп вкара гол №100 за Шефилд Юнайтед, стреляйки по земя в празния десен ъгъл на вратата, защитавана от Дарлоу - 1:0. Малко по-късно ВАР избави голмайстора от втори жълт картон.

Гостите пробваха да изравнят и стигнаха до една добра обстановка, пропусната от Калъм Уилсън. Веднага по-късно Райън Брюстър удари гредата на отсрещната врата.

В 90-ата минута Рамсдейл трябваше да избавя удар от фаул на Джейкъб Мърфи.

В добавеното време топката по знамение не влезе във вратата на домакините, само че те честваха след последния съдийски сигнал.

Така Шефилд Юнайтед през днешния ден завоюва повече точки, в сравнение с в предходните 17 мача. Тимът си остава на последното място с 5 точки, на 3 след Уест Бромич Албион.

Нюкясъл остана на 15-о място с 19 точки. 18-и Фулъм е с 11 точки, само че има 3 мача по-малко.
 Реферите в Англия ще наблюдават за празнуването след гол
Реферите в Англия ще наблюдават за празнуването след гол

Съдийската бригада ще има диалог с капитаните и мениджърите
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР