Шефът на Сатиричния театър Калин Сърменов ще стане дядо през

...
Шефът на Сатиричния театър Калин Сърменов ще стане дядо през
Коментари Харесай

Калин Сърменов ще става дядо - slava.bg

Шефът на Сатиричния спектакъл Калин Сърменов ще стане дядо през лятото.

Дъщеря ми Дария, която предходната година се венча за дългогодишния си другар Сашо Илиев, сподели бременно коремче в персоналния си профил в Инстаграм. За да заяви прелестната вест, хубавицата си разгласява фотография от асансьор, евентуално в постройката, където живее. На нея бъдещата майка е с маска на лицето, а на тениската й написа "Винаги гладна, в никакъв случай нахранена ".

Надписът е отдаден на бременността й, а фотографията събра лайковете на приятелите й, които се надпреварваха да й честитят щастливата смяна и да й споделят какъв брой добре наподобява. "Моят живот ще бъде подобен ", написа Дария под фотографията. Дъщерята на Сърменов и брачният партньор й ще станат родители в разгара на лятото, само че към този момент не издават пола на бъдещото си отроче.

В началото на годината двамата се нанесоха в ново жилище, евентуално по-голямо, и напълно скоро ще ремонтират и детската стая. Двамата имат парцели и на морето, където се закотвиха при започване на изключителното състояние. Дария е началник на огромна родна организация за цифрова реклама. Тя е щерка на Калин Сърменов от първия му брак и дълги години е живяла с майка си в чужбина.

Двамата със Сашо Илиев, наследник на икономиста Петкан Илиев, подвигнаха две сватби предишното лято в България, написа Телеграф.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР