Шампионът Реал Мадрид ще започне новата си кампания в Ла

...
Шампионът Реал Мадрид ще започне новата си кампания в Ла
Коментари Харесай

Шампионът Реал стартира в Ла Лига срещу корав новак

Шампионът Реал Мадрид ще стартира новата си акция в Ла Лига с посещение на новака Алмерия. Двубоят е през днешния ден от 23:00 часа и може да го наблюдавате в директно предаване по MAX Sport 4 HD.

Тимът на Алмерия съумя да завоюва първото място в Сегунда дивисион след страхотна битка. Отборът на Руби завоюва лидерската позиция в крайното класиране на по-добрата си голова разлика от Валядолид и единствено на точка от третия Ейбар.

През лятото Алмерия се укрепи с няколко вести имена, а в предсезонната си подготовка записа три победи от пет мача.

Реал пък към този момент започва сезона с нов трофей. Само преди няколко дни отборът на Карло Анчелоти надигра немския Айнтрахт Франкфурт във финала за Суперкупата на Европа и настроението в лагера на „ белите” предстоящо е приповдигнато.

Друг позитивен знак за Карло Анчелоти и футболистите му е неверната стъпка, която направи нощес Барселона против Райо Валекано. Тимът от „ Камп Ноу” не съумя да запише триумф и приключи 0:0, стартирайки сезона с хикс.

Реал Мадрид съумя да завоюва последните си пет мача против Алмерия, като във всеки един от тях непроменяемо вкарваше най-малко по три гола.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР