Шампионът Лудогорец привлече бразилското крило Кайо Видал едва преди няколко

...
Шампионът Лудогорец привлече бразилското крило Кайо Видал едва преди няколко
Коментари Харесай

Лудогорец плаща Кайо Видал на две вноски, цената е впечатляваща

Шампионът Лудогорец притегли бразилското крило Кайо Видал едвам преди няколко дни. Той бе показан от спортния шеф Георги Караманджуков малко преди мача със Славия, извоюван с 2:1.

Подробности по прехвърлянето не бяха обявени, само че още преди седмица стана ясно, че 22-годишният футболист подписва за 4 години със „ зелените “. Бразилското издание " Jbfilhoreporter " разкри цената, която Лудогорец е платил за крилото. Става дума за 4,5 млн. бразилски $, почти 800 000 евро. Това обаче е единствено половината от трансферната сума.

Другата ще бъде дадена след края на сезон 2023/24. А това прави прехвърлянето на обща стойност 1,6 млн. евро (9 млн. бразилски долара), което значи, че Видал е най-скъпият футболист на Лудогорец тази зима. 

Интернасионал е запазил и 20% от идващ трансфер на Кайо Видал, който е считан за доста надарен, а и е на едвам 22 години. Все още обаче не е ясно по кое време фланговият футболист ще може да дебютира с екипа на Лудогорец, защото въпреки и играл през януари за Баия, където беше чартърен, се нуждае от време, с цел да стартира да намира място в селекция на Анте Шимунджа.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР