Мъжът, заподозрян в опита за убийство на словашкия премиер, може

...
Мъжът, заподозрян в опита за убийство на словашкия премиер, може
Коментари Харесай

Стрелба по словашки президент: Въоръжен мъж, който се опита да убие лидера, „може да не е действал сам“

Мъжът, обвинен в опита за ликвидиране на словашкия министър председател, може да не е работил самичък, споделят държавни министри.

Вътрешният министър Матус Сутай Есток сподели, че е основан проверяващ екип, който да откри дали 71-годишният хипотетичен нападател, който е посочен в словашките медии като Юрай Синтула, е работил като част от група, когато се е опитал да убие Роберто Фико. Първоначално считан от държавното управление за „ вълк единак “, в този момент има фактори, които допускат, че може да има и други забъркани хора.

Г-н Есток сподели, че интернет връзките на хипотетичния нападател са били изтрити два часа след опита за ликвидиране и това не е направено от него или брачната половинка му. Той добави: „ Престъплението може да е осъществено от избрана група хора “. Г-н Фицо остава в тежко положение, само че му е дадена позитивна прогноза четири дни откакто беше прострелян няколко пъти при опита за ликвидиране, който провокира потрес в надълбоко поляризираната нация в Европейския съюз, сподели министъръ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР