Шампионът Хебър започна с победа финалната серия в мъжкото първенство

...
Шампионът Хебър започна с победа финалната серия в мъжкото първенство
Коментари Харесай

Хебър взе аванс срещу Нефтохимик

Шампионът Хебър стартира с победа финалната серия в мъжкото състезание по волейбол. Отборът от Пазарджик се наложи след поврат от 0:1 до 3:1 против Нефтохимик и взе преднина от 1:0 пред лична аудитория.

Бургазлии поведоха с 8:1 в първата част, с цел да поведат при 25:21 след неточност на Якопо Масари, макар финалния взлом на " тигрите " и изравняването до 15:15 и 20:20.

Във втория гейм домакините направляваха събитията на полето и изравниха при 25:18 след неопределено отиграване на Калоян Балабанов. В хода на разиграванията домакините поведоха с 9:5 и 20:16, с цел да се наложат при по-силна игра в офанзива.

Третият гейм се оказа съдбоносен зда крайния излаз. Нефтохимик 2010 поведе с 24:22, само че пропусна две топки да поведе в резултата, до момента в който Хебър завоюва четири поредни точки, взимайки задатък при 26:24 с ас на Гънтър.

В последната част домакините направляваха събитията на полето и затвориха мача при 25:17 след офанзива на Якопо Масари, който приключи с 16 точки. С 23 точки се отличи Брадри Гънтър.

За гостите Николай Учиков означи 14 точки.

Втората среща от серията е в събота още веднъж в зала " Васил Левски " в Пазарджик.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР