Серия нови протести започват жителите на Цалапица след убийството на

...
Серия нови протести започват жителите на Цалапица след убийството на
Коментари Харесай

Майката на убития Димитър от Цалапица: Тук се прикрива нещо, има голям чадър

Серия нови митинги стартират жителите на Цалапица след убийството на 24-годишния Димитър Малинов. Трета седмица нито прокуратурата, нито полицията оповестяват информация дали главният обвинен за ликвидиране Рангел Бизюрев, за който има издадена заповед за европейски арест, е арестуван. Жителите на селото готвят огромен митинг и в София.

Майката на убития Атанаска Бакалова заяви в ефира на " Здравей, България ", че Бизюрев е бил локализиран, само че към момента не е арестуван.

Тя разяснява и краткотрайното премахване на на началника на Районното ръководство в Стамболийски основен контрольор Ангел Керпиев. " Не може да бъде краткотрайно отхвърлен. Защо се забави издирването на моя наследник, откакто беше подадена информация, че лицето е търсел да бие сина ми. Защо никой не го взе под внимание? На този стадий не мисля, че би трябвало да бъде краткотрайно отхвърлен ", уточни тя.

" Тук се прикрива нещо, има огромен чадър. Защо на 26-ти, когато са хванати, разпитани, получени самопризнания от единия близнак, те са пуснати няколко дни? ", попита Бакалова. По думите ѝ е имало прикриване на доказателства.

" С всеки един ден изгубвам вяра, че Рангел Бизюрев ще бъде хванат ", уточни още тя.

" Протестите ще продължат ", съобщи кмета на Цалапица Ивайло Данаилов.

По самодейност на новия шеф на ОДМВР-Пловдив в четвъртък ще бъде проведена необятна среща с популацията в читалището на селото.

" Имам персоналното заричане от господин Начев, че в границите на месец ще има 24 часово полицейско наличие, което е към този момент факт, до изясняване на случая ", сподели той.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР