Серина Уилямс се появи на корицата на списание Allure, което

...
Серина Уилямс се появи на корицата на списание Allure, което
Коментари Харесай

Колко добре се чувства в тялото си Серина Уилямс

Серина Уилямс се появи на корицата на списание Allure, което се единствено се дефинира като специалист по хубостта. И Серина не пропусна да се похвали с новата си изява, като качи корицата на списанието в профилите си в обществените мрежи.

Във февруарския брой на изданието Серина дава изявление, в което споделя за триумфите си, бременността и упоритата работа след раждането, с цел да възвърне формата си и още веднъж да бъде на корта.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Allure Magazine (@allure) на Яну 10, 2019 в 5:06 PST

" Мисля, че майка ми ни е внушила да сме уверени дами и в действителност да имаме вяра в себе си, да се гордеем със своето завещание, с косите и с телата си. За нея беше значимо да ни научи навръх това, и аз несъмнено ще го предам на щерка си. "

Тенисистката добавя, че извънредно доста ѝ е харесвало да бъде бременна и е обичала всичко, което ѝ се случва през този интервал.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Allure Magazine (@allure) на Яну 10, 2019 в 7:55 PST

В момента Серина Уилямс се усеща доста добре в тялото си. " През последните осем месеца работих старателно, с цел да се върна на корта. Не беше елементарно. Вече не съм на 21, работих постепенно и настойчиво, и съм удовлетворена от резултата. "

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Allure Magazine (@allure) на Яну 10, 2019 в 5:09 PST

Тенисистката споделя, че най-голямото ѝ достижение е щерка ѝ Олимпия и признава, че ще я научи на бъде мощна, уверена и да се гордее със себе си.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Serena Williams (@serenawilliams) на Яну 10, 2019 в 6:00 PST
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР