Септември месец си отиде, а с него приключи и най-хубавият

...
Септември месец си отиде, а с него приключи и най-хубавият
Коментари Харесай

Финалното издание на Kraftland в Kaufland донесе радост и удоволствие на Пловдив

Септември месец си отиде, а с него завърши и най-хубавият фестивал на крафт бирата – Kraftland в Kaufland. Той беше първи по рода си и зарадва жителите на най-големите градове в България.
Последната спирка на неповторимата с аромата си крафт бира беше Градът под тепетата - Пловдив. Там, към този момент по традиция, фестивалът беше посрещнат от хипермаркет Kaufland, намиращ се на бул. " Пещерско шосе " 36 в ж.к. " Младежки рид ". Преди да гостува на Kaufland в Пловдив, Kraftland беше посетител на Kaufland на бул. " Генерал Тотлебен " 36 в столицата, беше признат от магазина на Kaufland в бургаския квартал " Изгрев " и мина през морската ни столица Варна.

Макар времето към този момент да беше с по-студения мирис на есента, това не спря феновете на ароматната крафт бира. На фокус бяха най-хубавите крафт пивоварни и продуктите им - Blek Pine, Диво питие, Veritas, Glarus, Витошко лале. Освен това към всяка бира, посетителите на Kraftland в Kaufland получиха като комплимент вкусно мезе - хамон и апетитни защити сирена.
Крафт бирата е с доста богат, кондензиран и характерен усет, който носи неповторима приятност на небцето. За изработката на напитката се употребяват само естествени първични материали от най-високо качество. Пивото не се пастьоризира, с цел да не се отнеме естествената му прохлада. Нефилтрираното и непастьоризирано питие резервира всички потребни субстанции, съдържащи се в малца и маята. А усетът на хмел е подобен, какъвто не можете да срещнете в нито една друга бира.

Снимки: Actualno.com/Ивайло Александров
Първият по рода си бирен фест, органзиран взаимно от Actualno.com и , е част от дълготрайната политиката на веригата хипермаркети да поддържа локалните бизнесмени и да им дава опция да вършат продукцията си налична за повече консуматори. Нека си пожелаем повече такива събития - наслада за душата!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР